Vysouvací stylovka - LG KU580

Vysouvací stylovka - LG KU580
Sdílej
 

Firma LG způsobila minulý rok poprask s čokoládovým mobilem (LG KG800). Mnoha uživatelům ale mohla vadit jeho malá vybavenost.


Právě z toho důvodu vytvořili konstruktéři LG nástupce čokolády s opravdu moderní výbavou. Nese označení KU580 a přezdívku Hero jako hrdina.

Výrobce opět sází na netradiční vzhled. Tentokrát je to netradiční poměr stran a černá uhlazená elegance. Důvodem pro atypickou velikost (94 x 53 x 16,5 mm) je postavení displeje na šířku. Ten má na jedné straně skvělé parametry (QVGA, 320 x 240 ob, 262 000 barev), na straně druhé jsou na něm velmi patrné otisky prstů a nepříjemné jsou i odlesky. Na přímém sluníčku se nekoukáte na displej, ale do zrcadla.

Nové LG disponuje kvalitním přehrávačem mp3 s možností přehrávání na pozadí. Jako v současnosti snad každý fotomobil má zabudovaný dvoumegapixelový fotoaparát. Z datových služeb nabízí vše, na co pomyslíte. Vedle GPRS a EDGE třídy 10 podporuje ještě datový přenos podporovaný sítěmi 3. generace UMTS. HSDPA chybí, v současné době stejně není prakticky dostupný.

Výrobce: LG
Web: cz.lge.com
Cena: exkluzivně u Vodafone od 2577 Kč

+ design, výbava

- displej, na němž jsou vidět otisky prstů a který vrhá odlesky