Bioshock

Bioshock
Sdílej
 
HIT ABC

XBOX 360 / PC-FPS


Právě jste přežili havárii dopravního letadla. Možná máte pocit, že to nejhorší je za vámi. Omyl! Ocitli jste se přímo u vstupu do děsivého podmořského města Rapture, kde se vědecká elita pokoušela o podivné genetické úpravy lidí. Vše se však nekontrolovatelně zvrhlo a Rapture se stalo místem zohavených šílenců, mutantů a podivných bytostí. Vítej v pekle, hrdino! Děsit vás nebudou jen ohavní nepřátelé, ale i samo prostředí, provedené v originálním retro stylu padesátých let. Přestože je Bioshock poměrně lineární hra, díky možnosti vlastní genetické úpravy pomocí plasmidů, získání nadpřirozených schopností a také vylepšováním svých vlastností i zbraní nabízí jistou svobodu konání.

A to zejména při soubojích. Příšery s háky místo rukou a další monstra můžete bez špetky nápaditosti sejmout třeba brokovnicí nebo také použít elektrické výboje, telekinezi, vyšlehnout oheň či je hypnotizovat tak, aby se samy pokládaly za protivníky. Důležité je i hackování střílen, létajících robotů a dalších zařízení. Munice není mnoho. Taktizovat a využívat prostředí je nutné. Nejočekávanější střílečka tohoto roku je venku a připravena vás pohltit atmosférou hustou tak, že by se dala krájet jen motorovou pilou.





+ ORIGINÁLNÍ PROSTŘEDÍ, ATMOSFÉRA, POUŽÍVÁNÍ PLASMIDŮ, HACKOVÁNÍ, VOLNOST A TAKTIKA PŘI SOUBOJÍCH, VÝBORNÁ HRATELNOST BEZ ZÁKYSŮ, ZHRUBA 20 HODIN HRANÍ, MINIMUM CHYB

- DROBNÉ CHYBKY AI, NEJDE O REVOLUCI ŽÁNRU

VÝROBCE: IRRATIONAL GAMES
WEB: WWW.2KGAMES.COM/BIOSHOCK