LG Prada: Italský šarm

LG Prada: Italský šarm
Sdílej
 

Dotykové displeje útočí na uživatele mobilních telefonů a ti je přijímají s nadšením.

LG se spojilo s italskou módní značkou Prada a spolu na trh uvedli stylový telefon s dotykovým displejem, oplývající bohatou výbavou.

Z přední strany na vás kouká veliký displej a pouhá tři tlačítka. Na bocích najdete už jen tlačítka na ovládání hlasitosti, přepínání profilů, systémový konektor a zámek klávesnice. Zdá se, jako by něco chybělo, ale nechybí. Telefon se ovládá velmi pohodlně za pomoci dotykového displeje.

Tlačítka jsou velká a příjemně se mačkají. Na druhé straně navržené uživatelské rozhraní velmi znepříjemňuje práci s textem, např. Se SMS či e-maily. Z datových funkcí jsou k dispozici GPRS a EDGE (třídy 10), Bluetooth 2.0, ale chybí podpora 3G i Wi-fi. LG Prada přehrává MP3 a má 2MPx fotoaparát. Otázka samozřejmě je, se tento luxus vyplatí za tak vysokou cenu.


Výrobce: LG
Web: cz.lge.com
Cena: zhruba 17 000 Kč
+ styl, ovládání
- cena, psaní textu



Zajímavost


Kde to jsem?

Máte problémy se zorientovat při dlouhé jízdě vlakem? Do které stanice přijíždíte a za jak dlouho budete vystupovat? Nebo se dokonce bojíte, že ve vlaku usnete? Právě z těchto důvodů zřizuje japonská železniční společnost JR East speciální mobilní službu, která bude v reálném čase dodávat cestujícím informace vztahující se k jejich aktuální cestě.


JAVA


Driver L.A. Undercover
Předělávka PC klasiky si zaslouží potlesk. Automobilové honičky, přestřelky a spousta zajímavých úkolů v rozsáhlém městě! Ačkoli sám policista v utajení, nemusíte se bát střílet policisty i civilisty. Pochvalu si zaslouží zejména rozsáhlý herní plán.

Výrobce: THQ Wireless,

Web: www.wapstranky.cz, Platforma: J2ME
Cena: 79 Kč

+ nespočet herních možností
- prostředí je jednotvárné



Kdy bude platit regulace cen volání ze zahraničí?


Jaroslav Petrů, Jemnice
Regulace cen mezistátních hovorů v rámci Evropské unie platí od 30. září. Nejvíce se projevila v zemích, ve kterých je zavedeno euro. Tam klesaly ceny až o 60 procent. Nicméně zlevnění se projevilo i v České republice, 13,48Kč na volání ze zahraničí a 6,60 Kč na přijímání hovorů.