Ahoj ABC a Mourrisone,

Sdílej
 

moc se mi líbí nová grafická úprava, ale (...) např. v čísle 20 v článku o Humvee je velbloud, který by patřil spíš do Sluníčka, ne do časopisu pro 12-14letou mládež. Musím pochválit dárky, jsou poslední dobou velmi dobré. V ABC bych si rád přečetl třeba o minituningu nebo o legendární pušce americké armády M4 (M16).

Kuba (12)





Ahoj Kubo,
děkuju za náměty, předám je technickému redaktorovi Zdeňkovi. Grafická úprava ábíčka se pořád vyvíjí, stejně jako trendy v typografii papírové a počítačové. A protože náš grafický návrh (tzv. layout) připravili mistři v oboru, myslím, že nebudeme trendy jen sledovat, ale že budeme sami udávat směr. Je to náročnější, nesmíme se však bát experimentů, a proto jsme například zkombinovali technickou fotografii i se (zdánlivě) dětskou figurkou. A dárky? Zařazujeme ty nejatraktivnější, často se vás čtenářů ptáme, co by se vám líbilo. Vymyslet dobrý dárek není snadné, a když se nám to podaří, jsme rádi.

MOURRISON





ABC se od září proměnilo od první do poslední strany. Chcete nám napsat svůj názor na nové logo, grafickou úpravu, články či rubriky? Využijte k tomu e-mail mourrison@iabc.cz. Připojte své jméno, věk a fotografii. Nejzajímavější postřehy otiskneme!