Vylepšená žiletka - Motorola Razr2 V8

Vylepšená žiletka - Motorola Razr2 V8
Sdílej
 
Každý nový přírůstek do klasické řady těží z úspěchů svého předchůdce. Příkladem může být řada Razr od Motoroly.


Vše staré dobré na véčku Razr2 zůstalo i nové V8 a změněny byly pouze části již dříve nepopulární. Velké plus si Motorola zaslouží za vnější displej. Rozměry i rozlišením (41 x 32 mm a 320 x 240 px) se vyrovná hlavnímu displeji většiny prodávaných telefonů!

Z vnějšího displeje lze dokonce ovládat překvapivě velké množství funkcí. Zklamat musím ty, kteří se těšili na výjimečný hlavní displej; je totiž svou velikostí téměř shodný s vedlejším.

Z další výbavy se dočkáme klasického GPRS, EDGE, bluetooth, 2 Mpx fotoaparátu a přehrávání MP3.
Výrobce: Motorola
Web: www.motorola.cz
Cena: asi 10 000 Kč
+ design, vnější displej
- nijak překvapivá výbava



Zajímavost


Auta na "mobilní ovládání"

Automobilová společnost Audi pracuje na novém projektu vozidla ovládaného mobilním telefonem (Audi Mobile Device – AMD). Volant a řadicí páka z aut samozřejmě nezmizí, AMD bude obstarávat zapalování, klimatizaci, otevírání dveří, navigaci nebo hudební přehrávač.


JAVA

Street Fighter II
Dobře známá automatová klasika Street Fighter se objevuje na mobilních telefonech, aniž by doznala velkých změn. Vše začíná výběrem bojovníka a pokračuje souboji v různých arénách jeden proti jednomu.
Foto

Krom bojového umění, válečníci ovládají i různá magická komba, bez kterých by se souboj jen těžko vyhrával.


Výrobce: Breakpoint, Platforma: J2ME
Web: mobil.sosej.cz
Cena: 79 Kč
+ návrat klasiky
- z ovládání možná vyskočíte z kůže



Jak připojím svůj počítač k internetu přes telefon?

Jan Bálek, Pardubice

Zaprvé je potřeba vytvořit spojení telefonu s mobilním telefonem, to se většinou realizuje přes bluetooth nebo datový kabel. Následuje druhý a zároveň poslední krok - vytočení spojení. To se dělá buď přes software dodávaný společně s telefonem, ale je nutné vyplnit telefonní číslo, uživatelské jméno a případně heslo (tyto informace vám dodá operátor), nebo bez jakýchkoli starostí přes software dodávaný operátorem (u většiny telefonů se nastavení provádí automaticky).