Unreal Tournament 3

Unreal Tournament 3
Sdílej
 
HIT ABC

PC / KONZOLE - FPS

Unreal Tournament je téměř synonymem multiplayerového hraní už deset let. Jeho futuristickému prostředí a zuřivým on-line bitvám propadly tisíce hráčů. Pokračování bylo po právu nejočekávanější hrou roku. Jak to dopadlo? Epic Games se nepouštěli do experimentování. Drželi se zuby nehty ověřené hratelnosti, pouze něco málo přidali a něco odebrali.


UT3 například obsahuje méně herních modů než předchozí díly. Kromě klasiky (Deathmatch, CTF, TDM, Duel) tu jsou dva nové. První je Warfare, jenž svými pravidly vychází z původního Onslaughtu. V něm se musíte přes několik uzlů dostat k nepřátelskému energetickému jádru a zničit ho. K tomu máte k dispozici i mnoho zajímavých vozidel, pro která je dělaný i druhý nový mod Vehicle Capture the Flag.

Z vozidlového parku vás jistě uchvátí kolos DarkWalker (brácha Stridera z Half-Life 2), průhledná koule Scavanger, ale i pekelně rychlé vznášející se prkno Hoverboard. Účinnost zbraní se dovážila a vracejí se některé klasiky (Enforcer nebo Impact Hammer).

Rozmanitá je i nabídka zhruba čtyřiceti map. Málem bychom zapomněli - UT3 přináší také singleplayerovou, avšak dost mizerně provedenou kampaň. To ale celkové hodnocení hry nesráží. UT3 je především multiplayerová delikatesa.


HODNOCENÍ: 85 %

+ ÚŽASNÁ HRATELNOST, VYLADĚNÍ ÚČINNOSTI ZBRANÍ, MNOHO VOZIDEL A ZBRANÍ, DVA NOVÉ HERNÍ MODY, SKVĚLÉ GRAFICKÉ ZPRACOVÁNÍ
- MIZERNÁ SINGLEPLAYER KAMPAŇ, CHYBĚJÍ NĚKTERÉ OBLÍBENÉ MODY (NAPŘ. ASSAULT)

VÝROBCE: EPIC GAMES
WEB: WWW.UNREALTOURNAMENT3.COM