Flatout

Flatout
Sdílej
 

Foto
V posledním loňském čísle jsme vám přinesli jedinečný dárek - plnou hru Flatout 2. Jistě ho máte už dohraný a můžete se vrhnout na další závodění v jeho neméně zábavném předchůdci. Opět ničíte auta soupeřů, demolujete okolí tratí a vystřelujete řidiče na cíl.

Po vytvoření nového profilu řidiče doporučujeme zvolit "profesionální" chování auta. Fyzika jízdy je pak realističtější a užijete si napínavější závody. Při nastavení chování "normal" budete získávat vítězství až příliš snadno. Závodní turbokáry lehce ukočírujete i při ovládání na klávesnici, volant není potřeba.

Hra obsahuje 36 tratí s různými povrchy, kterým musíte jízdu přizpůsobit. Budete si vychutnávat zejména závody na šotolinových a zasněžených tratích, kde se dají zatáčky projíždět efektním smykem. Pozor na záludný sníh a led. Šlapejte na brzdy s předstihem. Základem úspěchu je také využívání nitra. Do motoru ho stříkejte zejména při výjezdech ze zatáček a na začátku dlouhých rovinek.

Jakmile vyděláte peníze, vlítněte do sekce tuningu. Není od věci koupit turbo nebo zabroušené písty, kvalitní převodovku a nezapomeňte ani na tlumiče a pneumatiky, které podstatně zlepší ovládání. Užíváte-li si destrukční derby, rozhodně využijete i nákup odolnější karoserie. Na obyčejné závodění není nutná. Ale pozor na přehnané vylepšování! Oproti Flatuut 2 máte v garáži vždy jen jedno auto. Takže před koupí nového musíte to původní prodat.



CHEATY

Pro Flatout existují pouze tři zásadní cheaty. Spustíte je tak, že vytvoříte nový profil řidiče se jménem příslušného kódu:
GIVECASH - přidání peněz
RAGDOLL - stisknutím tlačítka pro řazení vystřelíte řidiče i při závodě
GIVEALL - odemkne všechny tratě

Foto



TIPY

Doporučujeme navštívit skvělý web o sérii Flatout na adrese

(flatout.herniweb.cz)

a také

(www.abcgames.cz)

kde najdete několik zajímavých trainerů.




Edice PC her ABC

Nibiru (ABC č. 3)
Polda 5 (ABC č. 4)
El Matador (ABC č. 5)

Video Destruction Derby: