Opravdu přenosný

Opravdu přenosný
Sdílej
 

Opravdu přenosný
NOTEBOOK

Notebook Toshiba Portege R500 má neuvěřitelně nízkou hmotnost 779 g. Výrobce jí dosáhl díky odlehčeným materiálům a novému 12,1" LCD panelu s úsporným LED podsvícením. Uvnitř notebooku tluče procesor Intel Core 2 Duo s taktem 1,2 GHz, podporován 2 GB paměti. Grafi ka je integrovaná GMA950 a nechybí ani DVD mechanika. Místo klasického pevného disku je použit SSD o kapacitě 64 GB. Najdete tu i bezdrátové technologie Bluetooth a Wi-fi. Výrobce udává výdrž baterie až 12 hodin. Za takové parametry si však Toshiba nechává náležitě zaplatit.


HODNOCENÍ: 90%

+ HMOTNOST, VÝBAVA
- CENA

VÝROBCE: TOSHIBA
WEB: WWW.TOSHIBADIRECT.COM





To tu ještě nebylo

EXTRA

Asi každý hráč nebo milovník hudby si někdy představil ideální křeslo, ve kterém by bylo zabudováno vše, co potřebuje k dokonalému prožitku. Firma Ace Bayou Corporation se rozhodla tomuto přání vyhovět a začala vyrábět křesla plná elektroniky. A navíc houpací.
Například nejnovější křeslo s názvem X Rocker Pro poskytuje 4.1 prostorový zvuk. S pomocí subwooferu a čtyř ideálně umístěných satelitů dokáže reprodukovat zvuk z herních konzolí Wii, Xbox 360, PS3 nebo PSP, problémy mu nedělá ani iPod nebo DVD přehrávač.
Navíc díky ovládání umístěnému na boku křesla je vše hezky po ruce.



Freecom MusicPal

RÁDIO

Internetová rádia jsou stále populárnější a zároveň stále více uživatelů má doma malou wi-fi síť. Proč toho tedy nevyužít a nevytvořit přenosné rádio? Kromě příjmu internetových rádií MusicPal umí i přehrát skladby MP3/WMA uložené na počítači. Pokud i to je málo, rádio vám ukáže i aktuální čas a také vás dokáže vzbudit. Hlavním ovládacím prvkem je otočné tlačítko, které v kombinaci s jednoduchým displejem a přehlednou nabídkou nabízí pohodlnou a rychlou manipulaci. Vadou na kráse mu tak může být pouze nepodporovaná čeština v menu.


HODNOCENÍ: 75%


+ ZPRACOVÁNÍ
- NEPODPORUJE ČESKÉ ZNAKY

VÝROBCE: FREECOM
WEB: WWW.FREECOM.COM




Přidejte svému iPodu

AUDIO

Na první pohled vypadá Xdock Wireless jako normální kolébka pro přehrávače iPod. Avšak není. Xdock umí bezdrátově poslat hudbu po celém bytě a pomocí přijímače X-Fi Wireless Receiver ji pustit do připojených reproduktorů nebo do sluchátek. Pokuj jej připojíte k televizi či k sestavě domácího kina, můžete si filmy z iPodu přehrát na velké obrazovce, navíc s prostorovým zvukem DTS 5.1, na který je tato kolébka z původního zdroje převede. K ovládání Xdocku nemusíte ani vstávat, součástí je totiž elegantní dálkový ovladač.



HODNOCENÍ: 90%


+ FUNKCE, PROVEDENÍ
- HORŠÍ DOSTUPNOST V ČR

VÝROBCE: CREATIVE
WEB: WEB: CZ.EUROPE.CREATIVE.COM