LG KU990 Viewty : Obří displej

LG KU990 Viewty : Obří displej
Sdílej
 

LG KU990 Viewty : Obří displej
NÁŠ TIP

Obří dotykový displej s rozlišením 240 x 400 obrazových bodů majestátně dominuje dalšímu z dlouhé řady stylových telefonů LG. To, co je již na první pohled jasné, navíc potvrzuje název Viewty - displej a média budou hlavním tahákem telefonu.
Jeden skvělý prvek dobrý telefon samozřejmě nedělá. Stačí se ale podívat na další výbavu a jakékoli pochybnosti rázem zmizí. Podpora HSDPA, přehrávání videí kódovaných v DivX formátu nebo fotoaparát s rozlišením dokonce 5 Mpx! Abych ale jenom nechválil, u podobně promakaných telefonů bych si představoval už i operační systém.




HODNOCENÍ: 90%


+ DISPLEJ, VÝBAVA, VZHLED
- CHYBÍ OPERAČNÍ SYSTÉM, VÝDRŽ BATERIE

VÝROBCE: LG
WEB: WWW.LGE.CZ
CENA: ASI 11 500 Kč



Asphalt 3: Street Rules
JAVA

Atraktivní prostředí ilegálních závodů, spousta hracích módů a tratí i skvělá grafika jsou nezanedbatelnou devízou nové hry Asphalt 3. Co však dělá závodní hru skutečně dobrou? Jedině rychlost! A ani tu Asphalt 3 nepostrádá.


HODNOCENÍ: 90%


+ GRAFIKA, RYCHLOST, SPOUSTA MOŽNOSTÍ
- AUTA SE NECHOVAJÍ REÁLNĚ



Playstation jako mobilní telefon?
ZAJÍMAVOST

Zatímco Nokia má svůj N-Gage, Sony Ericsson bude mít svůj Playstation. Sony Ericsson si totiž nedávno nechala patentovat mobilní telefon, který připomíná herní konzoli Playstation Portable. Snaží se tak využít rapidně se zvyšující poptávky po kvalitních mobilních hrách. Dopadne lépe než první pokusy Nokie?



Můj mobil

Long, 12 let

Hry na mobilu jsou čím dál tím lepší, ale pořád to ještě není zdaleka tak dobrý, jako hraní na počítači. Jako přehrávač hudby ale už mobil bohatě stačí.



Ptáte se
Jaké byly první telefony Nokia N-Gage? PETR JANEČEK, SEZIMOVO ÚSTÍ


První herní telefon N-Gage vydala Nokia v roce 2003. Avšak spojení handheldu (například Game Boy) s mobilním telefonem nebylo komerčně příliš úspěšné. N-Gage stálo více než dvojnásobek ceny jiných handheldů (v Americe tehdy 300 dolarů) a špatně se používalo k telefonování i hraní. Tento rok má na trh přijít další generace N-Gage. Uvidíme, zda bude úspěšnější.