Centrum domácnosti

Centrum domácnosti
Sdílej
 

Centrum domácnosti

MULTIPŘEHRÁVAČ


Centrum domácí digitální zábavy v podání Asusu se jmenuje DAV Center D22. Ve velmi elegantním kabátku se ukrývá počítač vyladěný přesně pro tyto účely. Procesor CORE 2 Duo, 1 GB paměti a grafická karta Norce 7600GS s HDMI výstupem poskytují dostatek výkonu pro pohodlné přehrávání DVD, DivX nebo MP3. Asus k tomu přidal TV tuner s možností analogového i digitálního příjmu, čtečku karet 13v1 a nechybí ani AV konektory na předním panelu. V balení dostanete bezdrátový set klávesnice a myši, dálkové ovládání, TV anténu a mnoho různých AV kabelů, včetně HDMI.


HODNOCENÍ: 90 %

+ KOMPLETNÍ VÝBAVA, VZHLED
- VYŠŠÍ CENA

VÝROBCE: ASUS
WEB: WWW.ASUS.CZ


Navigace po evropsku
EXTRA


Různé navigační přístroje jsou stále populárnější, a tak se Evropská unie rozhodla vytvořit vlastní družicový navigační systém Galileo, který by konkuroval americkému GPS. Celý systém má tvořit 26 družic a jeho zprovoznění se plánuje v roce 2013. Galileo navíc bude kompatibilní s GPS, a tak by budoucí přístroje měly zvládnout pracovat i s GPS a připravovanou GPS II. Pokud tedy využíváte navigaci třeba ke stále oblíbenějšímu geocashingu, můžete se v budoucnu těšit na větší přesnost a pokrytí, a tím i snazší nalezení hledaného místa.


Povedený chladič

CHLAZENÍ

Chladič Thermaltake V1 se podle výrobce pyšní novým systémem chlazení s názvem 4 Channel V Dual-VTM Architecture Heatpipe Cooling. Vše je složeno ze dvou měděných pasivů, které tvarem připomínají písmeno V, měděné základny a trubic heatpipe. Celková délka těchto trubic je bezmála jeden metr (963 mm). Mezi pasivy je uložen 110 mm velký ventilátor, jenž zvyšuje účinek chlazení. V1 je dostupný prakticky pro všechny dnešní procesory. O tom, že se vzhled V1 opravdu povedl, svědčí i ocenění Red Dot Design Award.



HODNOCENÍ: 80 %

+ VZHLED, KVALITA, VÝKON
- VYŠŠÍ CENA

VÝROBCE: THERMALTAKE
WEB: WWW.THERMALTAKE.COM



Nový přehrávač od Creative
MP3


Malé rozměry 25 × 77,7 × 11 mm, barevný displej s rozlišením 128 × 32 bodů a vlastní programovatelné tlačítko My Shorcut - to jsou vybrané hlavní charakteristiky nového MP3 přehrávače MuVo T200. Přístroj si poradí se soubory MP3, WMA (včetně DRM) a Audible 2, 3, 4.
Creative tento přehrávač o hmotnosti 20,6 g dále vybavil dvěma nebo čtyřmi gigabajty paměti a přidal možnost nahrávání přes vestavěný mikrofon. Přehrávač lze použít i jako flash paměť.
V balení naleznete návod k obsluze a kvalitní sluchátka.



HODNOCENÍ: 80 %

+ KVALITNÍ PROVEDENÍ
- MALÝ DISPLEJ

VÝROBCE: CREATIVE
WEB: CZ.EUROPE.CREATIVE.COM