Efekt především - LG KF600

Efekt především - LG KF600
Sdílej
 

Efekt především: LG KF600

NÁŠ TIP


Nový vysouvací mobil společnosti LG sází na efektní a netradiční zpracování ovládacích prvků. Mezi klasickou klávesnicí a hlavním QVGA displejem se nachází ještě dotykový displej, jenž slouží nejen pro zobrazování tlačítek všemožných barev a tvarů, ale podporuje i řadu speciálních funkcí. Z nich je nejzajímavější rozpoznávání psaných písmen. Obdobně jako například u kapesních počítačů dovoluje psát text na dotykový displej, který následně rozpoznává a doplňuje třeba do SMS. I přes pár zajímavých charakteristik je dotykový displej věcí spíše hezkou než účelnou, a to především kvůli nepoměru velikostí palce a displeje. LG KF600 nechybí připojení k internetu, bluetooth, hudební přehrávač a kvalitní třímegapixelový fotoaparát.


HODNOCENÍ: 60 %

+ EFEKTNOST DOTYKOVÉHO DISPLEJE
- NEPOHODLNÝ DOTYKOVÝ DISPLEJ, VÝDRŽ BATERIÍ


VÝROBCE: LG
WEB: WWW.LGE.CZ
CENA: 9000 Kč



Steam Iron: The Fallen
JAVA


Na PC by fanoušci podobný produkt odpískali, i kdyby měl dechberoucí technické zpracování a rozšířenou hratelnost. Avšak pro mobilní hráče je vydání sci-fistrategie, jež odkazuje na legendární sérii Warcraft-Starcraft, svátkem. Zvláště když jde o čistě multiplayerovou hru.


HODNOCENÍ: 90 %

+ KVALITNÍ MULTIPLAYEROVÁ STRATEGIE
- JEN PRO SÍTĚ 3G




MŮJ MOBIL
Vendula, 13 let

Měsíční limit na volání a psaní SMS mi moc problém nedělá. Myslím, že tolik neprovolám, protože hodně píšu zprávy, jsou levnější.


PTÁTE SE
Čím se liší Bluetooth 1.2 od Bluetooth 2.0 EDR? FILIP KRATOCHVÍL, TACHOV

Odborně řečeno, Bluetooth 2.0 EDR (Enhanced Data-Rate) využívá lepší způsob modulace dat na nosnou frekvenci, proto dosahuje mnohem vyšších rychlostí. Laicky řečeno, nová specifikace bluetooth dokáže za sekundu převést více počítačových dat na analogový signál, který je následně přenášen.



Zákazy telefonování v MHD
ZAJÍMAVOST


Po Švédsku se zákazy telefonování v hromadné městské dopravě začínají objevovat i v městech jiných zemí. V polovině dubna byl podobný zákaz vydán ve Štýrském Hradci (Rakousko). Dodržování zákazu zůstává překvapivě dobrovolné - jeho porušení se ve Štýrském Hradci netrestá.