Vždy s úsměvem

Vždy s úsměvem
Sdílej
 

Vždy s úsměvem

Tenký hliníkový fotoaparát Sony DSC-T70 toho při rozměrech 90 x 56,4 x 20,7 milimetru a hmotnosti 156 g nabízí vskutku hodně. Ze základních parametrů jmenujme rozlišení 8,1 Mpix, VGA video a trojnásobný optický zoom. Avšak ještě zajímavější jsou další technologie. První funkcí je Smile Shutter - reaguje na smějící se tvář, takže pořídíte snímek vámi fotografované osoby vždy v okamžiku, kdy se usměje. Jako druhá zaujme funkce Face Detection, která automaticky vyhledá a zaměří obličeje lidí na snímané scéně. Využít můžete také dotykový displej. Prostě jen kliknete na místo, kam chcete zaostřit, a je to.


HODNOCENÍ: 80 %

+ ZAJÍMAVÉ FUNKCE, ROZMĚRY, PROVEDENÍ
- MENŠÍ OPTICKÝ ZOOM

VÝROBCE: SONY
WEB: WWW.SONY.CZ



Extrémní počítačový stůl
EXTRA


Stoly pro počítače se běžně prodávají v několika velikostech, provedeních a s různými užitnými vlastnostmi. Pracovní stanice Nex-sys jsou však něco extra, a to i vzhledem k použitým materiálům. Kovová konstrukce se u podobných stolů vidí opravdu málokdy. Nex-sys jde mnohem dál a místo běžné kancelářské židle použila sedadlo z automobilu. Série má více variant, její vrcholný model V1 myslí opravdu na vše. Nechybí například kovové sloupky pro 5.1 set reproduktorů nebo použití 3 LCD monitorů. Vše je samozřejmě nastavitelné tak, aby vždy byla zajištěna ideální ergonomie.



Kvalitní chlazení
VĚTRÁK


Originální chladiče na výkonnějších grafických kartách jsou velmi často jejich nejslabším článkem. Jak výkonem, tak zejména vydávaným hlukem. Pokud tedy chcete za investované peníze dostat lepší výkon nebo snížit hluk, nezbývá vám než zakoupit chladič jiný. Jednou z možností je i tento velmi kvalitní výrobek Hurricane HC92 od společnosti Zerotherm. Přinese vám výborný výkon při nižší hlučnosti. HC92 je kompatibilní s naprostou většinou dnešních grafických karet a umožňuje více variant instalace s různým poměrem hluku a výkonu. Nevýhodou chladiče jsou pouze vyšší cena a větší rozměry.



HODNOCENÍ: 85 %

+ VÝKON, PROVEDENÍ
- VYŠŠÍ CENA

VÝROBCE: ZEROTHERM
WEB: WWW.ZEROTHERM.NET



Originální kapesní počítač
DO KAPSY


PDA Zypad WL 1100 je velmi dobře vybavený kapesní počítač založený na operačním systému Windows CE 6.0. Slušné reakce na vaše povely zajistí procesor Intel PXA 270 běžící na 400 MHz, zobrazení obstará QVGA displej s úhlopříčkou 89 milimetrů. To vše jsou jistě zajímavé parametry, ale WL 1100 je v něčem opravdu originální. Připevňuje se totiž přímo na ruku. Díky tomu jej máte vždy okamžitě k dispozici. Je škoda, že výsledný dojem z přístroje kazí vysoká cena a jeho celková hmotnost 290 gramů, což je na stálé nošení na ruce opravdu hodně.



HODNOCENÍ: 65 %

+ ORIGINÁLNÍ UPEVNĚNÍ
- VYSOKÁ CENA A HMOTNOST

VÝROBCE: EUROTECH GROUP
WEB: WWW.ZYPAD.COM