Dračí oko

Dračí oko
Sdílej
 
Ve většině her jsou draci na straně zla a vy jim musíte usekat hlavy. V akčním RPG Dračí oko si však za draky zahrajete a užijete si všech jejich předností i zbraní.

Foto
Můžete volně poletovat krajinou a sežehnout bandy nepřátel ohněm nebo ochromit kouzlem. A jelikož jde o RPG, váš drak bude své schopnosti postupně vylepšovat. Stane se rychlejším, odolnějším a jeho zbraně budou více účinné.

Kromě ničení nepřátel si můžete budovat osady, které se dají také vylepšovat. Pomocí nich si zabezpečíte moc v daném kraji. A nezapomeňte svého draka pořádně krmit! Potravy všude kolem běhá dost a s plným břichem je drak podstatně odolnější.


DRAČÍ SLUJE

Celé dobrodružství prožijete v kůži jednoho draka. Na začátku hry máte na výběr ze tří potvor.

Annoth

Náš oblíbenec disponuje klasickou dračí zbraní – ohnivým dechem. Nedokáže sice moc kouzlit, ale jeho přirozený krční plamenomet mu tuhle nevýhodu bezpečně vyváží.

Morrogh

Drak ovládá účinná a smrtící kouzla temné magie, kterými dokáže vyvolat třeba hordy zombie. Je velmi odolný a rychle se regeneruje, avšak jeho let je pekelně pomalý. Je to takový dračí tank.

Barroth


Nejzdatnější kouzelník ve hře, který navíc svým dechem dokáže nepřátele zmrazit. Je nejrychlejším ze všech draků, což lze dobře takticky využívat. Jeho slabinou je malá odolnost.


CHEATY
Během hry napište následující kódy :

TOPLSAN - nesmrtelnost
YOUWIN - vítězné dokončení mise
MAPGOUING - zobrazí celou mapu
FJKDKEARW - neomezený dech



ZE HRY DO REALITY
Dračí doupě

Dračí doupě je speciální desková hra na hrdiny. Jeden z hráčů připraví příběh, prostředí i nestvůry a celým dobrodružstvím ostatní provede. Moderní videohry sice tuhle zábavu odsunuly stranou, ale stále se najde dost jejích přívrženců. Hru můžeme jen doporučit.


Dobrý den,
koupil jsem si hru The Stalin Subway, ve 3. části nejde střelba. Chtěl jsem se zeptat, jak to reklamovat. Aleš


Dobrý den,
reklamace vyřizuje distributor PC her na adrese reklamace@praguepromotion.cz. Zuzana