Creature Conflict: Války klanů

Creature Conflict: Války klanů
Sdílej
 
Série her Worms si získala mnoho obdivu. Creature Conflict: Války klanů jde ve stopách válek malých červů. Do tahových soubojů se zde však dostávají zvířata a rozpoutávají války o nadvládu nad několika planetami.

Foto
Kožichy si trhají tvorové čtyř různých klanů, přičemž každý má své specifické zbraně a schopnosti. Do pazourů se vám dostanou klasické bazuky, granátomety, kulomety, ale i nejrůznější účinné bomby. Na jednotlivých planetách panují rozdílné podmínky včetně gravitace a je nutné jim přizpůsobit taktiku boje. Užijete si jak singleplayer kampaň s celkem 48 misemi, tak multiplayerové souboje na jednom počítači nebo po internetu.


Bojovníci
Foto

Hra začíná výběrem tří kampaní za různé skupiny bojovníků. Každá má své výhody, zbraně, schopnosti a prostředí, které jí nejlépe vyhovují. Postupem hry se vám dostane do ruky ještě jedna frakce, ale to vám už necháme jako překvapení.

• Smečka

Foto

Výborný tým bojovníků složený z vlků, kojotů a hyen. Používají klasické zbraně, vlk je spíše specialista v boji na blízko, kojot expert na výbušniny a hyena vynikající mistryně ve slídění. Speciální schopností je vytí, jež zvyšuje účinnost útoků.

• Techové

Foto

Opičí vojáci disponují velmi vyspělými a všestrannými zbraněmi. V tom je jejich síla. V týmu jsou ženista Orangutan, průzkumník Gibbon a Gorila, odborník na mechanizované prostředky. Vynikají dlouhými skoky, ale nedovedou plavat.

• Kyselíni

Foto

Na první pohled celkem roztomilí hlodavci umějí soupeři pěkně zatopit. Zejména proto, že mají přístup k různým biochemickým zbraním. Dokážou se sami léčit, ale i vybuchovat a rozstříkat tak otravné látky. Pozor na ně!



Ze hry do reality

Červi

Foto

Creature Conflict: Války klanů využívá principů i zábavnosti legendární série Worms. Její první díl vyšel už v roce 1995 a nabalil na sebe davy fanoušků. Série celkem 14 her nebo jejich rozšíření si prošla platformu PC i tehdy populární Amigu a neminulo ji ani několik konzolových portů. Z dvojrozměrného zobrazení se dostala do 3D rozměru. Více se o populárních válkách červů dozvíte na

(http://en.wikipedia.org/wiki/Worms)


(http://worms.team17.com/)


nebo přímo na stránkách tvůrců
Jedno ucho


Zajímalo by mě, jestli jdou tituly z Edice ABC předplatit? Vítězslav, e-mail
Tituly u Edice ABC nelze předplatit. Ale distribuční sít je hustá, takže každé druhé úterý, kdy je na stánku časopis ABC, tam zcela jistě najdete i novou PC hru z Edice. Je v prodeji dva týdny. Zuzana

Dotazy pište na zuzana.lestinova@ringier.cz, předmět EDICE.
PC hry lze objednat na info@praguepromotion.cz.