Wanted Guns

Wanted Guns
Sdílej
 
Jednooký reverend Devlin nebyl zrovna obvyklý kazatel. Byl však ve svém kostele spokojen.

Foto
Až do chvíle, kdy mu ho banda desperátů zapálila a povraždila řadu nevinných lidí. V akční střílečce Wanted Guns se s reverendem vydáte po krvavé stopě banditů.

Kolty, pušky či brokovnice rozpálíte do běla při přestřelkách v kaňonech, vesnicích, ale i v klasických westernových bojích v zaplivaných salonech. Budete skákat po střechách v zaprášených městech Divokého západu, používat dynamit, ale nemine vás ani tiché plížení, kdy se o slovo přihlásí chladná ocel nože.
Foto

Hra je obdařena líbivou westernovou atmosférou, dokreslenou stylovou hudbou. Potěšit by vás mohla i velmi nenáročná hratelnost, k ovládání potřebujete pouze myš a směrová tlačítka. Taste kolty! Rychlejší a přesnější střelec vítězí.

Westernové akce

Hra obsahuje tři typy misí. Každá má něco do sebe a připraví vám rozdílné nástrahy.

• Pěšák

Foto

Na reverenda se díváte shora a ovládáte ho myší i směrovými tlačítky. Pravým tlačítkem myši míříte, levým střílíte. Nejúčinnější zbraní je puška, nebo i tichá kuš. Pozor na výbuchy dynamitu.

• V sedle

Foto

Co by to bylo za western bez jízdy na koni! Střílejte rychle, ale zároveň využijte rychlost koně, díky němuž můžete přesile nepřátel ujet. Pozor na propasti! Přeskočíte je pomocí pravého tlačítka myši.
Foto

• Přestřelky

V určitých částech hry se přepnete do vlastního pohledu. Kurzorem myši pak zaměřujete neřády a střílíte jednoho po druhém. Léčíte se sestřelováním speciálních lahviček. Pozor na nepřátele na střechách!



Ze hry do reality
Iluze Divokého západu

Představy o Divokém západě jsou do značné míry ovlivněné mnoha smyšlenými příběhy, ať v literatuře nebo filmu. Ve skutečnosti šlo o dobu velmi krutou, kdy lidský život neměl valnou cenu. Na konci 19. století brázdily západ dnešních USA bandy zločinců. Přistěhovalce (předky dnešních obyvatel USA) budující v tvrdých podmínkách nové osady a města napadaly indiánské kmeny, které byly naopak decimovány vládními vojsky. Na Divokém západě dokázali přežít jen ti nejsilnější.


Foto

Připravované PC hry

7. října Night Watch
21. října UFO: Aftermath
4. listopadu Undercover
18. listopadu UFO: Afterlight
2. prosince Moment of Silence



Jedno ucho

Ahoj všichni,
na stránkách distributora PC her Edice ABC jsou odkazy, kde vyřizují reklamace všech her od začátku Edice.
Adresa je

(www.praguepromotion.cz/prod.htm#abc)


Zuzana

Dotazy pište na zuzana.lestinova@ringier.cz, předmět EDICE.
PC hry lze objednat na objednavky@praguepromotion.cz