Sony Ericsson C902: Focení je hračka

Sony Ericsson C902: Focení je hračka
Sdílej
 

Sony Ericsson C902: Focení je hračka

NÁŠ TIP


Sony Ericsson zabalil kvalitní fotoaparát s rozlišením 5 megapixelů do tenkého černého kabátku, k tomu přidal výbornou výbavu, velmi kvalitní provedení s originální konstrukcí krytky fotoaparátu a celé to nazval C902. Díky speciální výsuvné konstrukci není přítomnost fotoaparátu, kterému nechybí ani automatická detekce obličeje, vůbec znát. Po vysunutí se navíc okolo displeje ukážou senzorové klávesy, takže změnit například režim ostření je rázem maličkost. Nechybí ani plná datová výbava včetně HSDPA, vynikající adresář s kalendářem, přehrávač médií nebo podpora IP telefonie.


HODNOCENÍ: 90 %

+ VÝBAVA, KVALITNÍ FOTOAPARÁT, PROVEDENÍ
- VYŠŠÍ CENA


VÝROBCE: SONY ERICSSON
CENA: ASI 9000 Kč


Beijing 2008
JAVA


Olympiáda je za námi, ale můžete se k ní vrátit hrou Beijing 2008. Na výběr zde máte 4 disciplíny - běh na 100 metrů, hod kladivem, plavání a stolní tenis. Není to mnoho, ale naštěstí jsou hodně rozdílné. Zahrát si je můžete ve dvou modech. Jedním je rychlá hra, druhým Go for Gold. V tomto modu procházíte postupně kvalifikací, následuje semifinále a finále.

Zábavnost hry je však velmi rozdílná. Zatímco v hodu kladivem se jistě pobavíte, u stolního tenisu jen slepě mačkáte klávesu 5. Grafika je sice solidní, ale zvuky spíše podprůměrné.


HODNOCENÍ: 60 %

+ ZÁBAVNOST NĚKTERÝCH DISCIPLÍN
- MÁLO SPORTŮ, NEPROPRACOVANÉ HERNÍ REŽIMY


MŮJ MOBIL

Katka, 12 let

Mám Nokii 5200, používám ji jako všichni ostatní na telefonování a psaní SMS zpráv. Taky se na ní dobře poslouchá muzika. Nepřála bych si jiný telefon, Nokia mi prostě vyhovuje.


SEMania
ZAJÍMAVÝ WEB


Telefony Sony Ericsson jsou v Česku velmi populární, a tak je fanouškovských stránek opravdu hodně. Jednou z nejlepších je SEMania. Naleznete zde mnoho obsáhlých recenzí, zajímavostí i tipů a triků. I u tohoto serveru je k dispozici obsáhlé diskuzní fórum, kde je v tuto chvíli registrováno přes 19 tisíc uživatelů. To je www.semania.cz. Oprava: V ABC 20/2008 jsme na tomto místě uvedli špatnou adresu serveru NokiaMania.cz. Za chybu se omlouváme.


Kovová elegance Samsung U800 Soulb
TENKÝ TELEFON


Jak už název napovídá, U800 Soulb patří do řady tenkých telefonů druhé generace. Jeho design a zpracování je příkladné, stejně tak použitý materiál.
Tím je kov, a proto se nemusíte bát vrzajících dílů. Výbavou patří tento model do vyšší střední třídy, a tak mu nechybí například QVGA displej, datové přenosy UMTS včetně HSDPA, e-mailový klient, internetový prohlížeč nebo RSS čtečka. Nezapomnělo se ani na zábavu: fotoaparát s rozlišením 3 megapixely (bohužel bez automatického zaostřování), mediální přehrávač a FM rádio.


HODNOCENÍ: 80 %

+ DESIGN, PROVEDENÍ, VÝBAVA
- FOTOAPARÁT BEZ AF, POMALEJŠÍ REAKCE


VÝROBCE: SAMSUNG
CENA: ASI 5600 Kč