Nokia E66: Chytrý '!vysouvák'

Nokia E66: Chytrý '!vysouvák'
Sdílej
 

Nokia E66: Chytrý "vysouvák"

NÁŠ TIP


Vysouvacím telefonům až na výjimky dosud kralovali především korejští výrobci. Nokia E66 je však velmi povedený přístroj, který nabízí prakticky vše, co si můžete v současné době přát. Už na první pohled zaujme kvalitním zpracováním a povedeným vzhledem. Podíváme-li se pod povrch, najdeme zde bohatou nabídku funkcí: vynikající datovou výbavu, včetně wi-fis podporou VoIP, slušný 3,2Mpx fotoaparát, FM rádio nebo integrovanou GPS. O chod přístroje se navíc stará osvědčený operační systém Symbian, což telefonu poskytuje velkou zásobárnu aplikací a her.





















HODNOCENÍ: 80 %

+ PROVEDENÍ, VÝBAVA
- VYŠŠÍ CENA, POVRCH NÁCHYLNÝ NA OTISKY PRSTŮ


VÝROBCE: NOKIA
CENA: ASI 11 000 Kč


Sonic at the Olympic Games
JAVA


I dnes tady máme hru na téma olympiády. Tentokrát se však do klání pustil oblíbený ježek Sonic a jeho kolegové. K dispozici má celkem 5 disciplín.
Na první pohled jde o klasické závody, a to běhy na 1500 a 400 metrů překážek, hody diskem a oštěpem a nakonec skok do dálky.
Jakmile se však do jednotlivých soutěží pustíte, zjistíte, že je všechno jinak. A tak například při hodech nejde pouze o délku, ale je třeba také sbírat zlaté dukátky. V bězích pro změnu můžete bodovat různými skoky. I tak je 5 disciplín málo a hry brzy omrzí. Technické zpracování je však velmi dobré.


HODNOCENÍ: 80 %

+ HRA S POPULÁRNÍM SONICEM, TECHNICKÉ ZPRACOVÁNÍ
- MÁLO MOŽNOSTÍ, ŽÁDNÉ BONUSY



MŮJ MOBIL

Hanka, 12 let

Mám Motorolu a používám ji hlavně na psaní SMS zpráv a telefonování kamarádkám.
A ještě na ní taky hraju hry. Teď si jiný mobil nepřeju, protože tenhle je nový.


Vše o iPhonu
ZAJÍMAVÝ WEB


Mánie kolem iPhonu sice není v Česku tak veliká jako třeba za velkou louží, ale přesto si tento přístroj našel i u nás mnoho příznivců. Serverem, který se tomuto fenoménu věnuje, je iPhonemania. Najdete zde pohromadě všechny novinky z "jablkového" světa.
Nechybí tipy pro zlepšení práce s tímto telefonem a nezapomíná se ani na obslužný software iTunes. Autoři přidávají recenze a představení her či aplikací.
Součásti je samozřejmě i diskusní fórum. To je www.iphonemania.cz.


Hudebník ze země tulipánů - Philips M600
HUDEBNÍ MOBIL


Jak se zdá, Philips stále nevzdává boj o mobilní trh a představuje další novinky. Jednou z nich je M600, přístroj zaměřený na hudbu. Výrobce udává vynikající výdrž při jejím přehrávání (až 40 hodin), což je téměř dvakrát tolik, co nabízí konkurence. Telefon podporuje formáty MP3 a WMA, hudbu si pustíte i přes bluetooth sluchátka, k dispozici máte ekvalizér a prostorový zvuk SRS WOW. Avšak ostatní výbava je spíše na úrovni nižší třídy. Displej má rozlišení 176 × 220 bodů, "zadatovat" si můžete pouze přes dnes už překonané GPRS a ani 1,3Mpx fotoaparát rozhodně nenadchne.


HODNOCENÍ: 60 %

+ VÝDRŽ PŘI PŘEHRÁVÁNÍ HUDBY, VZHLED
- DOSTUPNOST V ČESKU, HORŠÍ VÝBAVA


VÝROBCE: PHILIPS
CENA: PRO ČESKO NEBYLA STANOVENA