Noblesní Emgeton Noble

Noblesní Emgeton Noble
Sdílej
 

Noblesní Emgeton Noble

NÁŠ TIP


Druhý mobilní počin společnosti Emgeton dostal jméno Noble. Nechybí mu hlavní přednost předchozího modelu G20, kterou je používání dvou SIM karet najednou. Ve stejném okamžiku tedy můžete být na příjmu na dvou telefonních číslech. K tomu Emgeton přidal povedený vzhled, vysouvací konstrukci a kvalitní displej s rozlišením 240 x 320 bodů. Nepostrádá ani 2Mpx fotoaparát a možnost přehrávání MP3 s podporou paměťových karet microSD. Od pořízení tohoto přístroje může odradit zejména vyšší cena, protože ta je na úrovni mnohem lépe vybavených telefonů.



HODNOCENÍ: 70 %

+ POUŽITÍ 2 SIM KARET, KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ
- VYSOKÁ CENA, VYŠŠÍ HMOTNOST
VÝROBCE: EMGETON
CENA: ASI 7000 Kč


Zkuste to bez drátů: Reproduktor MBS-100

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Bluetooth reproduktor Sony Ericsson n MBS-100 je originální ve všech směrech. Již na první pohled zaujme netradičním vzhledem - je plný kulatých otvorů. Hudbu do něj můžete poslat bezdrátově přes bluetooth ze zařízení podporujícího stereo profil A2DB nebo přes 3,5mm jack.
Zvuk je překvapivě velmi dobrý. To není vše. MBS-100 zároveň funguje jako bluetooth přijímač. Pokud jej připojíte do vstupu zesilovače, zvuk reproduktoru se vypne a můžete při přehrávání hudby z mobilního telefonu n u využít veškerou sílu svého domácího o zesilovače.


HODNOCENÍ: 80 %

+ ORIGINÁLNÍ DESIGN, KVALITNÍ ZVUK, FUNKČNÍ
- I JAKO BT PŘIJÍMAČ VĚTŠÍ ROZMĚRY
VÝROBCE: SONY ERICSSON
CENA: 1200 Kč


Shrek Party
JAVA


Společnost Gameloft patří ve světě mobilních her k těm nejlepším, proto jsme od Shrek Party, pod níž je podepsaná, čekali kvalitní zábavu. Nestalo se tak. Jde o klasickou skákačku, která obsahuje deset misí plus jednu bonusovou. Chybí zde jakýkoliv nový nápad, a tak jediné, z čeho hra těží, je postava zlobra Shreka. Ani celková délka hry neoslní a do jedné hodiny máte dohráno. Když k tomu přidáme velmi průměrnou grafiku a zvuky, nezbývá než konstatovat, že Gameloft tentokrát opravdu zklamal.


HODNOCENÍ: 50 %

+ LICENCE SHREKA
- SLABÁ GRAFIKA, ZVUKY, BEZ NÁPADŮ, KRÁTKÉ


Zábavný Sony Ericsson W595
HUDEBNÍ MOBIL


Sony Ericsson W595 je další z řady walkmanů, tedy telefon zaměřený na hudbu. W595 však přidává i další zajímavé a zábavné vlastnosti. Ve vysouvacím těle naleznete kromě výborného přehrávače Walkmanu, jenž dokáže řadit hudbu i podle vaší nálady, také funkci Shake Control, která přepíná mezi skladbami pouhým zatřesením telefonem. Hudebnímu založení odpovídají i vestavěné stereo reproduktory a speciální konektor umožňující připojení dvou sluchátek najednou. Výrobce přidal i další lahůdky - například přímý přístup na oblíbený server YouTube, podporu her ovládaných pohybem nebo počítadlo kroků.


HODNOCENÍ: 80 %

+ ZÁBAVNÉ A HUDEBNÍ FUNKCE, POVEDENÝ VZHLED
- VŮLE V MECHANISMU VYSOUVÁNÍ
VÝROBCE: SONY ERICSSON
CENA: 5500 Kč