Joint Task Force

Joint Task Force
Sdílej
 
Joint Task Force vyčnívá z řady realtime strategií. Pod své velení získáte speciální protiteroristickou skupinu, se kterou budete bojovat v Afganistánu, Bosně, Somálsku a dalších místech posetých doupaty teroristů.

Foto
Vaším úkolem však není vše srovnat se zemí, přestože moderní tanky Abarms, T-55, transportéry Bradley nebo letadla A-10 Thunderbolt by to hravě zvládly.

Jste jednotka podporovaná vládou a sledovaná médii. Čím více plníte hlavní a vedlejší úkoly, nedemolujete okolí a nezabíjíte civilisty, tím více vám stát dává prostředků. Za ně pak nakoupíte vybavení do dalších misí.

Další zajímavostí jsou hrdinové. Ti jsou daní jednak příběhem, jednak je lze vytvořit z běžných vojáků. Tihle udatní chlapíci mají speciální schopnosti a dokážou třeba přivolat posily nebo bombardování. Celou hru drží pohromadě napínavý příběh. Joint Task Force je strategická delikatesa.


BOJOVÁ TECHNIKA

Joint Task Force se odehrává v současnosti a najdete v něm tedy moderní bojovou techniku. Zde je reprezentativní přehled.

• M1A2 Abrams

Páteřní stroj americké armády. Obrněnec, kterému se pro jeho relativně tichý pohyb přezdívá šeptající smrt. Ve hře si ho užijete v několika misích a utkáte se třeba s ruskými tanky T-90.

• F-117 Stealth Fighter


Donedávna tajná zbraň americké armády se ve hře objeví několikrát. Toto letadlo, které radary obtížně zachycují, bude rozsévat oheň a zkázu kobercovým bombardováním.

• M2A3 IFV

Transportér na přepravu pěchoty se vám bude často hodit. Poskytuje jí nejen solidní ochranu, ale disponuje i účinným 25mm kanonem, který dokáže nadělat pořádnou paseku.

• AH-64 Apache

Obávaný americký vrtulník. Je to létající pevnost vyzbrojená 25mm kanonem a řízenými raketami. Je dobré ho nasadit zejména na nepřátelská vozidla nebo tanky.


Ze hry do reality

Protiteroristické jednotky

Téměř každá země má speciální protiteroristickou jednotku. Mnoho z nich je označováno právě jako Joint Task Force. Například se podívejte na stránky kanadské jednotky www.www.jtf2.forces.gc.ca.

A jestli se chcete zorientovat ve speciálních jednotkách různých států, podívejte se na http://tinyurl.com/dzjk6u.

Je to zajímavá stránka s mnoha odkazy týkajících se nejen protiteroristického boje, ale i vojenství a bojových umění.




Edice PC her ABC

ABC č. 7 Joint Task Force
ABC č. 8 Malý faraon Ankh
ABC č. 9 UFO: Afterlight
ABC č. 10 Army Men Trilogy
ABC č. 11 Painkiller

Změna titulu vyhrazena



Jedno ucho
Nestihl jsem si koupit hru Posel smrti. Můžete mi prosím poradit, jak bych ji mohl získat?
Jiří

Starší hry z Edice PC her ABC, které vyšly v roce 2009 u jednoho z našich distributorů (Future Games), zakoupíte na
http://shop.future-games.cz/abc/. Je to aktuálně i hra Posel smrti.
Zuzana

Dotazy pište na zuzana.lestinova@ringier.cz, předmět EDICE.