Povedený Cyber-shot: Sony Ericsson C510

Povedený Cyber-shot: Sony Ericsson C510
Sdílej
 

Povedený Cyber-shot: Sony Ericsson C510


Sony Ericsson C510 míří do střední cenové relace a má ambice nahradit populární K550. Co tento nový model nabízí? Už na první pohled zaujme povedeným designem s dostatečně velkým QVGA displejem. Zajímavá je i krytka fotoaparátu, jenž nabízí rozlišení 3,2 Mpx a funkce rozpoznávání obličeje a zachycení úsměvu. Nechybí přisvětlovací dioda. Telefon nezaostává ani ostatními funkcemi. Kompletní podpora dat, bluetooth, YouTube klient nebo třeba akcelerometr dávají tušit, že C510 bude skutečně důstojný nástupce K550.



HODNOCENÍ: 80 %

+ FUNKCE, KVALITNÍ FOTOAPARÁT, VZHLED
- POUZE PŘISVĚTLOVACÍ DIODA MÍSTO XENONOVÉHO BLESKU

VÝROBCE: SONY ERICSSON
CENA: ASI 5000 Kč


Osm megapixelů v akci
FOTOMOBIL


Samsung posílá do boje o nejvybavenější telefon na trhu model moINNOV8. A rozhodně to není marné. Telefon běží na OS Symbian, má plnou podporu datových služeb od GPRS přes HSDPA až po wi-fi, nechybí integrovaný GPS modul, FM rádio s RDS, podpora office dokumentů nebo přehrávač MP3 a DivX. Lákadlem je i 8Mpx fotoaparát s autofocusem m a přisvětlovací diodou. Kromě kvalitních fotek si můžete užít i záznam videa ve VGA rozlišení. Pokud by vám na to všechno nestačila interní paměť 8 GB, máte k dispozici slot pro paměťové karty microSD/SDHS s podporou až 32 GB.


HODNOCENÍ: 70 %

+ VÝBAVA, PROVEDENÍ
- VYSOKÁ CENA, JEN QVGA DISPLEJ BEZ DOTYKOVÉHO OVLÁDÁNÍ|
VÝROBCE: SAMSUNG
CENA: ASI 15 500 Kč


Želvy Ninja: Nindžovský tribunál
JAVA


Hra se stále populárními želvami s podtitulem Nindžovský tribunál nás hodně překvapila. Sice má velmi povedenou grafiku, přesto jsme se obávali jen další mutace běžné mobilní plošinovky.
Hra je originální provedením soubojů. K dispozici jsou čtyři želvy a vždy jeden tah pro všechny. V něm určíte, kterou želvou budete táhnout, zda s ní zaútočíte, budete se bránit nebo celý tah vynecháte. Poté hraje soupeř. Díky tomu si vychutnáte dlouhý herní zážitek.



HODNOCENÍ: 90 %

+ ORIGINÁLNÍ SOUBOJE, VYŠŠÍ OBTÍŽNOST
- TROCHU SLABŠÍ ZVUK

Stáhněte si hru Želvy Ninja: Nindžovský tribunál do svého mobilu! Pošlete SMS s kódem 613391 na číslo 907 99 80. Cena SMS je 80 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR, a. s. Cena za stažená data dle tarifu operátora. Více na www.iabc.cz.


Legal lines / copyrights:

(C) 2008 NOSTROMO ICT, S. R. O., PRO UCLICK LLC. A MIRAGE STUDIOS, INC. TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES (TM) JSOU OBCHODNÍ ZNAČKOU MIRAGE STUDIOS, INC. VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA


Jak na schémata?
SCHÉMATA

Při představování zajímavých internetových stránek o mobilních telefonech jsme často narazili na schémata. Ta dokážou proměnit celé grafické prostředí telefonu. Pro mobilní telefony Sony Ericsson a Nokia existuje řada programů, jedním z nich je i volně šiřitelný software Mytheme Creator. S jeho pomocí lze vkládat obrázky do nabídek a pozadí, a tím vytvořit vlastní schéma. Software je ke stažení

(ZDE - Mytheme Creator)


Práci s ním si zde budeme postupně představovat.