Nokia E63: Neumím vše, ale posloužím

Nokia E63: Neumím vše, ale posloužím
Sdílej
 

Nokia E63: Neumím vše, ale posloužím


Nokia E63 je odlehčená verze E71 a rozhodně má co nabídnout. Boduje především kvalitní qwertz klávesnicí a konstrukcí. Slušná je také podpora datových přenosů od GPRS, EDGE přes UMTS až po wi-fi. Nechybí ani 3,5mm jack pro připojení sluchátek. Dostačující je i 2Mpx fotoaparát s přisvětlením. Dalo by se tedy říci, že E63 je jako stvořená pro mladé, kteří rádi píšou zprávy, chtějí být on-line a fotoaparát používají hlavně na momentky. Takovému tvrzení však brání vyšší cena, která telefon přibližuje k již zmiňované E71.


HODNOCENÍ: 60 %

+ QWERTZ KLÁVESNICE
- VYŠŠÍ CENA
VÝROBCE: NOKIA
CENA: ASI 7000 Kč


South Park Imaginationland
JAVA

Fanouškům série South Park tato hra nabízí další rozměr a při hodnocení by tak mohla získat 80 %. Pokud však mezi příznivce této série nepatříte, asi to nebude ono. Vaším úkolem je pomocí nastavení síly a úhlu trefovat kuličkou duhu. Ve hře je 75 úrovní, kde krok po kroku roste obtížnost - do cesty se vám například staví nejrůznější překážky. Grafika však rychle omrzí a celkový dojem ze hry kazí.




HODNOCENÍ: 60 %

+ MOTIV SOUTH PARK, MNOHO ÚROVNÍ
- OPAKUJÍCÍ SE GRAFIKA

Stáhněte si hru South Park Imaginationland do svého mobilu. Pošlete SMS s kódem 613456 na číslo 907 99 80. Cena SMS je 80 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR, a. s. Cena za stažená data dle tarifu operátora. Více na www.iabc.cz.


Asus P835
KOMUNIKÁTOR


Ani známý výrobce počítačových komponentů Asus si nechce nechat "ujet vlak" na poli stále populárnějších komunikátorů s dotykovým ovládáním. Jeho nejnovější počin je velmi dobře vybavený model P835. Nechybí mu plná podpora všech variant datových přenosů, interní paměť 4 GB či 5Mpx fotoaparát. Vše je navíc zabaleno do pěkného a moderního kabátku s výborným 3,5palcovým displejem s rozlišením 480 x 800 bodů. O základní ovládání se stará firemní nadstavba Glide UI. Výrobce také slibuje mnoho přidaných aplikací.



HODNOCENÍ: 60 %

+ VÝBAVA, MODERNÍ VZHLED
- NEZNÁMÁ CENA, CHYBÍ HW KLÁVESNICE

VÝROBCE: ASUS
CENA: ZATÍM NEBYLA STANOVENA


MyTheme Creator - začínáme
SCHÉMATA

Po instalaci a otevření tohoto programu

(Mytheme Creator)

vidíte náhled prázdného schématu pro defaultně nastavený telefon. Nejprve vyberte správný model svého telefonu: klikněte na Device Selection - třetí záložka pod náhledy. V ní vidíte názvy a ikony všech aktuálně podporovaných telefonů. Pokud váš přístroj chybí, zavítejte na stránky výrobce programu a stáhněte si aktuální verzi. V našem příkladu si vybereme Sony Ericsson C902. Poté si přepněte na záložku Theme Settings, pomocí níž budete přidávat jednotlivé obrázky. Ale to až příště.