Samsung S8300 Ultra Touch: Nejchytřejší z hloupých

Samsung S8300 Ultra Touch: Nejchytřejší z hloupých
Sdílej
 

Samsung S8300 Ultra Touch: Nejchytřejší z hloupých


Samsung S8300 patří do kategorie tzv. hloupých telefonů, protože nemá operační systém.
Jeho možnosti jsou přesto úctyhodné a překonává mnoho telefonů, které se nějakým operačním systémem chlubí. Základem ovládání je velký dotykový displej s rozlišením 240 x 400 bodů. Výrobce navíc zachoval i klasickou výsuvnou klávesnici, což je veliké plus. A další výbava? Jedním slovem vynikající. Osmimegapixelový fotoaparát s natáčením videa v rozlišení 720 x 480 bodů, kompletní datová výbava (kromě wi-fi ), GPS a microUSB konektor.

Radost jistě udělá i špičkový přehrávač médií včetně podpory DivX nebo H.264.


HODNOCENÍ: 80 %

+ VÝBAVA, PROVEDENÍ, OVLÁDÁNÍ
- CHYBÍ WI-FI, VYSOKÁ CENA
VÝROBCE: SAMSUNG
CENA: 11 700 Kč


Pracovitý pomocník Sony Ericsson G502
STŘEDNÍ TŘÍDA


G502 je telefon klasické konstrukce, ve své třídě však rozhodně nezapadne. Za cenu lehce převyšující tři tisíce korun nabízí líbivý vzhled ve třech barevných variantách (černá, stříbrná a zlatá). Ve výbavě nechybí 2Mpx fotoaparát s podporou natáčení videa, rychlá data UMTS/HSDPA, kvalitní internetový prohlížeč a samozřejmě i podpora paměťových karet M2. Již standardem tohoto výrobce je integrovaná RSS čtečka, Google Maps nebo Track ID pro rozpoznání interpreta oblíbené písničky, kterou například právě posloucháte v rádiu. O zobrazení se stará QVGA displej.


HODNOCENÍ: 70 %

+ VZHLED, POMĚR CENY A VÝBAVY
- FOTOAPARÁT NEMÁ AF, MENŠÍ ROZMĚRY DISPLEJE
VÝROBCE: SONY ERICSSON
CENA: 3300 Kč


Tropical Towers

Na této hře jsme opravdu nenašli žádné zápory. Pomocí bambusových mostů, houpaček či slezů máte postavit cestu pro pět opiček vedoucí z jednoho místa na druhé. Aby to nebylo tak jednoduché, po trase na vás čeká pět banánů. Zlatou medaili dostanete jen tehdy, pokud je všechny posbíráte. Medaile sice není pro postup do další úrovně nutná, ale otevírá bonusy a ostrovy. Obtížnost se postupně zvyšuje a často musíte být velice kreativní, abyste danou úroveň zvládli. Vše je navíc zabaleno do velmi líbivého kabátku.



HODNOCENÍ: 100 %

+ GRAFIKA, ZÁBAVNOST, VYROVNANÁ OBTÍŽNOST
- ŽÁDNÉ NENÍ

Stáhněte si hru Tropical Towers do svého mobilu. Pošlete kód 613527 na číslo 907 99 80. Cena SMS je 80 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR, a. s. Cena za stažená data dle tarifu operátora. Více na www.iabc.cz.


MyTheme Creator (2. část)
SCHÉMATA


(Mytheme Creator)


Nyní jsme tedy na záložce Theme Settings. V ní se dají editovat pouze položky, které jsou vidět na vybrané hlavní obrazovce. Aktivní obrazovku měníte klikem na menší náhledy vpravo od ní nebo šipkami pod náhledem. V našem případě jsou aktivní první tři položky. Vedle jejich názvů je tlačítko add, pomocí kterého přidáte vlastní obrázek. Vpravo od tlačítka vidíte vždy požadovaný rozměr obrázku. Co když je jeho velikost jiná? Snadná pomoc, na záložce Graphics Editor je integrován jednoduchý editor, který dokáže měnit velikost obrázků, ořezávat je, nastavit jejich průhlednost a vytvořit jednoduché efekty.