Army Men Trilogy

Army Men Trilogy
Sdílej
 
Army Men Trilogy rozhýbe plastové vojáčky a nechá je roztavit v krutých bitvách. Jde o sestavu tří různých her se stejným tématem - bojem plastových vojsk.

Foto
Každá hra vás na bojiště zavede trochu jiným způsobem. Jednou budete jako pěšák pobíhat mezi kulkami nebo se svezete v tanku. Podruhé vás povolají do letectva a v chytlavé arkádě sednete do kabiny vrtulníku.

Vrcholem trilogie je real-time strategie, ve které budete vyrábět vojska, stavět i bránit základnu, a hlavně ničit nepřítele. Vojáci, nástup!

TŘI V JEDNOM
Army Men Trilogy obsahuje tři hry, které byly původně vydávány samostatně. Teď je můžete zkusit všechny najednou.

• Army Men: RTS


Královnou celé trilogie je real-time strategie. Je nejmladší, graficky nejhezčí a dovolíme si tvrdit, že i nejzábavnější. Přestože nepřináší do žánru nic nového a vše je založeno na standardních RTS principech, dokáže parádně chytnout. Budete stavět základnu, vylepšovat ji a vyrážet z ní proti nepříteli. Válčení si užijete i v multiplayeru.

• Army Men: Air Attack


Povedená arkáda, kde si vyzkoušíte roli pilota vrtulníku vybaveného raketami, plamenomety i laserovými paprsky. V boji podporujete pěchotu, ničíte nepřítele a ze země sbíráte různé upgrady nebo zbraně. Army Men: Air Attack zaujme pohodovou hratelností s jednoduchým ovládáním a rozhodně překvapí i různorodostí misí a terénu.

• Army Men: Sarge's War


Nechcete být generálem ani pilotem? Tady máte pušku a vyrazte střílet nepřátelské plastové armády! Od Army Men: Sarge's War nečekejte žádná překvapení. Bojiště je plné vojáků, vy z pohledu třetí osoby ovládáte toho svého a posíláte olovo na vše, co se pohne. Ke slovu se dostanou i tanky.


Ze hry do reality

Plastová zábava


S plastovými vojáky i modely se dá užít spousta zábavy. Zejména u jejich výroby. Vytvořit například model tanku včetně okolních trosek a vojáků dá hodně práce, ale výsledek bývá skvělý. Nechte se inspirovat třeba diorámaty na adrese www.modelarstvi.estranky.cz.

A pokud se do toho chcete hned pustit, budou se vám hodit rady od zkušených modelářů. Zajděte si pro ně třeba na

(www.modelforum.cz)




Edice PC her ABC

ABC č. 11 Painkiller
ABC č. 12 Emergency 3 - Fire Departement
ABC č. 13 Kobra 11
Změna titulu vyhrazena



Jedno ucho
Ahoj,
nestihl jsem si koupit vaši hru Codename: Outbreak Venom. Chci se zeptat, kde bych ji mohl sehnat.


Děkuji, Radek T.

Ahoj Radku,
Codename: Outbreak Venom prozatím nelze objednat na dobírku. S distributorem o zprovoznění této služby jednáme
.
Zuzana
Dotazy pište na zuzana.lestinova@ringier.cz, předmět EDICE.