Odolný: Samsung B2100

Odolný: Samsung B2100
Sdílej
 

Odolný: Samsung B2100


Jestliže máte problémy s pevností a odolností běžných telefonů, mohl by pro vás být řešením Samsung B2100 Xplorer. Podle výrobce by měl odolat prachu, písku i vodě. K dispozici je v šedém, červeném a zeleném provedení. Povedeným doplňkem je svítilna, která se zapíná zvláštním tlačítkem. Daní za odolnost však bude vzhledem k další výbavě vyšší cena. Xplorer totiž nabízí displej s rozlišením pouze 128x 160 bodů a fotoaparát s 1 Mpix. Naštěstí nechybí bluetooth, FM rádio, přehrávač MP3 a podpora paměťových karet.


HODNOCENÍ: 80 %

+ ODOLNOST, SVÍTILNA
- VZHLEDEM K CENĚ ŠPATNÁ VÝBAVA
VÝROBCE: SAMSUNG
CENA: 3000 Kč


Opravdové překvapení LG Arena
NA DOTYK


LG KM900 neboli LG Arena je velmi povedený mobilní telefon koncepce a la iPhone. Přístroji vévodí veliký dotykový displej, který je navíc velmi kvalitní. Zobrazí 16 milionů barev s vynikajícím rozlišením 480 x 800. Z další výbavy vyzdvihujeme dobrý 5Mpix fotoaparát, plnou datovou podporu od GPRS po UMTS, integrovanou wi-fi nebo GPS čip. Výrobce také zapracoval na uživatelském rozhraní.
Základem je efektní 3D kostka, z níž se dostanete do dalších nabídek. Vše je navíc velmi rychlé a dobře konfigurovatelné, takže si na své přijde opravdu každý.


HODNOCENÍ: 90 %

+ DISPLEJ, RYCHLOST, DOBRÁ CENA I VÝBAVA
- NEMÁ OS, APLIKACE A HRY TEDY
VÝROBCE: LG
CENA: 9000 Kč


Pile Up! Candymania

JAVA
Myslíte si, že hry na bázi legendárního Tetrisu jsou již překonané? Pokud si vyzkoušíte pokračování Pile Up! s podtitulem Candymania, poznáte, že tomu tak rozhodně není. Vše se točí kolem kuliček a vaším cílem je dostat nejméně tři k sobě, aby zmizely. Candymania navíc přináší pestrou řádku graficky rozmanitých kapitol s názvy jako Sladkosvět či Perníkov. Zpestřením jsou i různé bonusové kuličky. Grafika i zvuky jsou kvalitní a hodí se ke stylu hry, také obtížnost je odstupňována rozumně.



HODNOCENÍ: 80 %

+ CELKOVĚ PŘÍJEMNÁ HRA, KTERÁ TAK RYCHLE NEOMRZÍ
- POUZE PRO PŘÍZNIVCE PODOBNÝCH LOGICKÝCH RYCHLÍKŮ

Stáhněte si hru Pile Up! Candymania do svého mobilu. Pošlete kód 613714 na číslo 907 99 80. Cena SMS je 80 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR, a. s. Cena za stažená data podle tarifu operátora. Více na www.iabc.cz.


MyTheme Creator (4. část)
SCHÉMATA

(Mytheme Creator)


V minulém díle jsme si vybrali obrázek na pozadí. Stejným způsobem můžeme postupovat i u horní a spodní lišty. K dokončení pohotovostního displeje zbývá nastavit barvy písma. V pravé části vidíte barvy textu a pozadí, které jsou pro tuto obrazovku opět zvýrazněné. Po kliknutí na barvu si můžete vybrat z velké palety dostupných barev nebo použitím kapátka můžete vybrat barvu z obrázků. Já jsem použil kapátko. Schéma pomalu dostává obrysy, a tak je dobré si je uložit. To uděláme v nabídce File položkou Save As.