Skateboardová pohotovost 2

Skateboardová pohotovost 2
Sdílej
 
Vše, co jste chtěli vědět o skateboardingu, ale báli jste se zeptat.


Na vaše dotěrné dotazy odpovídali skateboardista Tomáš Vintr a Radomír Teichmann z Mystic Constructions, týmu který má na svědomí většinu skateparků v ČR.

Chtěl bych vědět, jestli je můj skate vhodný na všechny triky, které se dělají ve Skateboardové škole ABC.
Matěj


Nevím, jaký máš skateboard, takže nedokážu odpovědět. Obecně platí že, aby ses mohl začít učit všechny triky z DVD, potřebuješ kvalitní skateboard. Ten seženeš v každém specializovaném skateshopu.


Dobrý den, na skateboardu jezdím jen krátce a pořád mi nejde ollie, i když ostatní se ho už naučili. Mohli byste mi napsat, jak na to, aby mi to už šlo? Díky.
Pavel


Ahoj Pavle, měj trpělivost! První ollie trvá člověku trošku dýl, ale věř, že to za to stojí. Nezoufej, že ostatní ho už umí, třeba díky tomu, že ho zkoušíš pořád dokola a déle než ostatní, půjde ti v budoucnosti líp. Doporučuju se ollie věnovat pořád a s trikama jako kick flip počkat!


Dobrý den chtěl bych vědět, jestli nevíte, kde se budou stavět nějaké nové skateparky? Hlavně v okolí Prahy, ale i jinde.
Jakub


Ahoj, betonový skatepark budeme stavět v Dolních Břežanech, dokončujeme park v Karlových Varech a další bude ve Frýdlantu. Celkem velký projekt se chystá v Brně, ale to je zatím není jisté.


Pozvánky na akce

Někteří z vás nám poslali pozvánku na skateboardový závod, který se má konat v jejich okolí. Bohužel by ale všechny akce proběhly předtím, než by se ábíčko dostalo na stánky. Pamatujte, že ABC připravujeme hodně dopředu, a pozvánky posílejte co nejdřív! Děkujeme.

Vaše otázky, fotky, videa a tipy posílejte na adresu ondrej.horak@ringier.cz, a do předmětu napište SKATEPARK