Dvousimkový: Acer DX900

Dvousimkový: Acer DX900
Sdílej
 

Dvousimkový: Acer DX900

NÁŠ TIP


Do prodeje zamířil první komunikátor, který zvládá obsloužit najednou 2 SIM karty a zároveň podporuje i HSDPA. Stal se jím model DX900 od společnosti Acer. Ostatní parametry jsou již spíše standardní: od VGA displeje přes 3,2Mpx fotoaparát s automatickým ostřením po integrovaný GPS modul. Výrobce nezapomněl ani na akcelerometr a světelný senzor. Pro pohodlné ovládání OS Windows Mobile nabízí Acer osvědčenou nadstavbu Spb Mobile Shell ve verzi 2. DX900 nevyniká ani hmotností - se 150 g tak komunikátor patří spíše k těžším zařízením.



HODNOCENÍ: 70 %

+ PODPORA 2 SIM, PLNÁ VÝBAVA
- MENŠÍ DISPLEJ, VYŠŠÍ HMOTNOST
VÝROBCE: ACER
CENA: ASI 12 000 Kč


Playman Summer Games 3
JAVA

Po delší odmlce přichází v pořadí již třetí díl atletické série Playman Summer Games. Opět se připravte na pět disciplín: běh na 100 m, 110 m překážek, skoky - do dálky a o tyči i hod oštěpem.

Výrobce zapracoval nejen na velmi povedené grafice a zvucích, ale také na ovládání jednotlivých disciplín, takže ani běh na 100 m není jen nudné mačkání dvojice kláves. K tomu nalezneme ve hře tři herní mody. Challenge, ve kterém musíte pro postup dál porazit protivníka, Multiplayer a Survival. Ten je dostupný až po dokončení Challenge modu. V Survivalu vás poté čeká souboj s Eskymáckou rodinkou.


HODNOCENÍ: 95 %

+ KVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ, VÝBORNÉ OVLÁDÁNÍ, ZÁBAVNOST PROTIVNÍKŮ
- MÁLO INOVATIVNÍ
Stáhněte si hru Playman Summer Games 3 do svého mobilu. Pošlete kód 613752 na číslo 907 99 80. Cena SMS je 80 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR, a. s. Cena za stažená data podle tarifu operátora. Více na www.iabc.cz.