Rollcage Stage II

Sdílej
 
Jedna zatáčka, druhá, zrychlovací pás - vůz vyjíždí na strop tunelu - ten najednou končí - auto v gejzíru výbuchů sráží několik reklamních cedulí - rotuje ve vzduchu - se stoprocentní jistotou dopadá na kola a žene se dál.

Pořádné automobilové závody, to je něco. Šílená rychlost, divoké předjíždění, soupeření s časem i ostatními řidiči - prostě vzrůšo. Rollcage Stage II je přesně taková divoká a zatraceně rychlá závodní hra. Její hlavní předností jsou závodní stroje - ty mají kola větší než karoserii a díky tomu jedou při převrácení na střechu bez problémů dál (těžko říci, co na to piloti). V Rollcage není o kotrmelce nouze, a nejen o ně, tahle auta jezdí po stěnách i po stropě.

Poctivé, ozbrojené závodění

Rollcage Stage IIKaždé auto je kromě obrovských kol a silného motoru vybaveno i dvěma pozicemi pro umístění zbraní či jiných technických vymožeností. Tyto věci sbíráte během závodu ve formě bonusů rozházených po trati. Zbraněmi soupeře nezničíte - zpomalit a dezorientovat ho ale můžete dokonale. Výzbroj se hodí i na likvidaci okolí tratě. Tato činnost je nejen efektní, ale také komplikuje život ostatním jezdcům a někdy za ni dostáváte body. Bonusy také mohou ukrývat různé zrychlovače a štíty, které sice neškodí soupeřům, ale vám velice pomáhají.

Tratě pro pekelné jezdce

Rollcage Stage IIAuta i zbraně jsou samozřejmě především prostředkem k vašemu drtivému vítězství - a zvítězit můžete jen v závodě. V Rollcage vždy nejde jen o to dojet první. K dispozici máte tratě postavené v různých prostředích, některé visí v prostoru a neopatrná jízda končí volným pádem, jiné vedou po pustém povrchu planet, pouštěmi nebo třeba po mořském pobřeží plném palem. Nejúžasnější je ale ohromné množství závodních režimů. V některých se vám počítá jen čas, jindy umístění, v dalším závodě musíte v daném časovém limitu projet náročnou dráhu. V jiném módu je důležité množství zlikvidovaných předmětů okolo tratě a vaše umístění v cíli, stejně jako může jít jen o to najít a rozbít všechny věci na dráze. Několik režimů a tratí je vyhrazeno pro hru více hráčů (buď po síti, nebo až čtyři!!! lidé na jednom počítači) - pronásledování, boj v aréně, lov na předměty i klasické závody. Za dobrá umístění pak získáváte nová auta i nové herní režimy.

Pěkné, barevné, divoké

Všechna auta se řídí velice dobře a máte je (skoro) pořád pod kontrolu (tady měl první díl Rollcage trochu problémy). Grafické zpracování je perfektní - divoké výbuchy střídají temné tunely, všude blikají světla a explodují střely zbraní. Zvuk je na úrovni a není mu co vytknout, ke všemu hraje muzika, která se k atmosféře závodů přesně hodí. Tahle hra je smršť - rychlá, zábavná, akční. Rollcage Stage II Rollcage Stage II Rollcage Stage II

CHEATY

Cheaty napište v menu BONUS AWARDS (vstoupíte do něj z úvodní obrazovky). Zadáte li kód správně, ozve se zvuk. metropolis - získáte všechno (auta, tratě, herní režimy), kromě fotbalu (soccer) Chcete-li švindlovat méně, zkuste následující cheaty. mynameisneo - všechny kampaně inversion - zrcadlově otočené tratě Pozor, věci které takto získáte již nejdou vrátit zpět, takže se vám zruší vše, co jste si poctivě vyzávodili.