Výsledky soutěží o počítačové hry

Sdílej
 

Theme Park World

Theme Park WorldMěli jste nakreslit plán zábavního parku - zde jsou jména nejlepších tvůrců. První cenu, počítačovou hru Theme Park World, získal David Beránek ze Vsetína (jeho plán byl skutečně propracovaný). Druhou cenu, themeparkový fotoaparát, získali sourozenci Svobodovi ze Sivice (ti poslali dokonce fotografii části parku postaveného z lega). Na třetím místě se umístil Lukáš Neuman z Brna s menším, ale kvalitním návrhem - ten získal themeparkovou Rubikovu kostku. A nakonec - themeparkovou taštičku vyhrál Jaroslav Plonka z Ostravy-Bělskeho Lesa, jeho návrh parku sice nebyl tak úplně plánem, ale všechny postavičky i atrakce byly dokonale prokreslené.

Tomb Raider the Last Revelation

Správná odpověď na první otázku byla jasná, Tomb Raider the Last Revelation je čtvrtým pokračováním této hry - tedy A. Odpověď na druhou otázku už tak jednoduchá nebyla. Lara Croftová je v každém případě archeoložka, ale na krabici druhého dílu bylo napsáno: "v hlavní roli Lara Croftová", takže Lara je i herečka - správně je tedy A i B. A kdo vyhrál? Šťastným majitelem této skvělé hry se stal Martin Maršák ze Lhoty nad Rohanovem.

Beetle Crazy Cup

Správná odpověď na první otázku byla B - designérem Volkswagenu brouk byl Ferdinand Porsche, přičemž toto auto má motor vzadu - takže odpovědí na druhou otázku bylo C. V souvislosti s Beetle Crazy Cupem vás bohužel musíme zklamat - měli jsme pro vás slíbené tři hry, ale nedostali jsme ani jednu. A protože jste soutěžili opravdu poctivě, musíme vám dát alespoň nějakou náhradu - tou je počítačová hra Rayman 2 od firmy JRC, kterou získal Pavel Mindžák z Liberce a tričko, které jsme poslali Jakubovi Douckovi z Chrudimi. Omlouváme se a doufáme, že už se to nestane.

Interstate 82

Zde už se žádný problém neobjevil. Správná odpověď na otázku, co v Interstate 82 řídíte byla B - ozbrojená auta. Na druhou otázku jste měli odpovědět C - mít na střeše civilního auta raketomet naše zákony nedovolují. Výhercem Interstate 82 se stal Matěj Kubeš ze Soběslavi. Jemu i všem ostatním blahopřejeme.