Víš? Tak prostě odpověz!

Sdílej
 
Ráda bych se představila. Jsem EŠKK, Evropská škola korespondenčních kurzů. Nemám školní budovu, třídy ani zvonění, a přesto mě vystudovalo více než sto tisíc lidí. Nabízím totiž užitečné znalosti.

Česky bez chyb.

Zábavný kurz k opakování učiva a doplnění znalostí z českého jazyka pro děti od 10 let. Součástí je klíč ke cvičením a kazeta s diktáty. Kurz je vhodný i pro přípravu ke zkouškám na střední školu a víceletá gymnázia.

Psaní na počítači a stroji.

Umět psát všemi deseti se může kdykoli hodit. Po zvládnutí kurzu je možné složit i státní zkoušku. S námi to snadno dokážeš i za půl roku. Zavolej nebo napiš o první lekci kurzu za zvýhodněnou cenu 170 Kč (další lekce 5 měsíců x 340 Kč). Prohlédni si ji společně s rodiči. Bude-li se vám líbit, zaplatíte přiloženou složenku. V opačném případě zásilku prostě vrátíte. Máte dotazy? Volejte EŠKK info linka 02/677 500 13 (7 - 19 hod.) Adresa: EŠKK, s. r. o., Uhříněveská 364, 252 43 Průhonice, fax: 02/677 500 12, e-mail: eskkcz@mbox.vol.cz., http://www.eskk.cz

Máš chuť si zasoutěžit?

PESUrči, ze které země pochází pes na obrázku a napiš, co si asi právě myslí. Tři nejvtipnější odpovědi zaslané na adresu EŠKK získávají ceny: 1. cena - kurz podle vlastního výběru (na výběr: angličtina 1 - 3, angličtina pro děti, hra na kytaru, hra na keyboard, česky bez chyb, šití a střihy, psaní na počítači a stroji), 2. cena - videokazeta National Geographic, 3. cena - hudební CD.