Future Board: Prkno budoucnosti

Future Board: Prkno budoucnosti
Sdílej
 
Future Board se podobá Segwayi. Jenže... bez držení!

 

 

Future board jde na dračku. Pro svou zábavnost a praktičnost si tato novinka získala miliony příznivců po celém světě.  Na výběr je spousty různých future boardů. Dělí se podle rychlosti, ale také podle kol.

Některý future board totiž zvládne zdolat i nepříliš  rovinatý terén. Většina future boardů je ale dělaná na asfalt a pokud si nekoupíš offroad future board a bydlíš na vesnici, kde nejsou rovné terény, bude ti future board celkem k ničemu.

Prkno na elektřinu

Tohle prkno budoucnosti jezdí na elektřinu. Doma ho nabiješ a můžeš vyjet. Na jedno dobití většinou dojedeš až 20 kilometrů. Průměrně se dá na future boardu rychlostí jet 12 kilometrů za hodinu.

Pokud naštívíš specializovanou prodejnu na připrav si kolem 13 tisíc – což je dost. Future board se ale dá sehnat za pár tisíc. Pokud si ho objednáš z Číny, může tě stát třeba šest...

Jak se future board ovládá?

Future board je samobalanční vozítko, takže se ovládá naklánením vlastního těla. Když se nakloníš dopředu, future board pojede dopředu, když dozadu, pojede dozadu a když přeneseš váhu jen na jednu nohu, zahne. Jezdit se naučíš během pár minut.

Tak co, jedeš?

 

 

Více boardů:


Hoverboard: Skateboard se loučí s kolečky

Hoverboard: Skateboard se loučí s kolečky

Hamboard: Surfujte na rozpáleném asfaltu

Hamboard: Surfujte na rozpáleném asfaltu

Klíčová slova:
video, board, future board, jak jezdit
 

Články odjinud