Dřevěné počítačové periférie

Dřevěné počítačové periférie
Sdílej
 
Nebaví vás nudný vzhled umělohmotných počítačových periférií? Právě pro vás jsou tu dřevěné klávesnice, myši i monitory.

Švédská frima SWEDX vyrábí již od roku 2000 počítačové periferie v originálním dřevěném provedení. Jako první začala produkovat do dřeva zasazené LCD monitory, další výrobky následovaly záhy. Nyní je v sortimentu společnosti několik dalších výrobků. Vlajkovou lodí je luxusní LCD HDTV televizor s úhlopříčkou 40" v mahagonovém dřevě.

SWEDX Keyboard XK1 je běžná klávesnice se 104 tlačítky, která se připojuje přes rozhraní USB. Vybrat si ji můžete ve dřevu z jasanu, světlého buku nebo tmavého mahagonu.

Další kapitolou v nabídce firmy jsou LCD monitory – v úhlopříčkách 15", 17", 19", a to opět ve třech provedeních podle druhu dřeva, do kterého jsou zasazeny.

A jako třešničku na dortu nabízí SWEDX také dřevěnou optickou myš. Ta disponuje scrollovacím kolečkem a standardními dvěma tlačítky. Vyrábí se v bezdrátové i klasické variantě a opět ve třech provedení podle druhu dřeva.

Výrobky firmy SWEDX nejsou žádné technologicky převratné novinky a jsou určeny spíše pro fajnšmekry, kteří jsou ochotni za neotřelý vzhled přidat nějakou tu korunu navíc.

Více se dozvíte zde.

 

Články odjinud