Rizr Z8 - Nová originální konstrukce

Rizr Z8 - Nová originální konstrukce
Sdílej
 

 

 

Nový stylový slider Motorola Rizr Z8 patří mezi telefony vyšší střední třídy. Nabízí nevšední design, který nezůstane bez povšimnutí okolí, a maximální funkčnost.



Slider Z8 přichází s novinkou v podobě kloubu, jenž při odsunutí displeje ohne numerické klávesy směrem k uživateli. Sice nejde o převratné vylepšení, telefonuje se jen o krapítek pohodlněji, ale fakt je, že kloub vypadá i funguje výborně.

Další jeho předností je displej s vysokým rozlišením a dobrou čitelností na přímém slunci a poměrně široká škála datových a multimediálních funkcí.


Na závěr nutno připomenout, že Rizr Z8 má operační systém Symbian 9.2 UIQ 3.1, jehož nevýhodou je slabá podpora u výrobců softwaru.

90 %
+ displej, design, zajímavá konstrukce
- slabá podpora UIQ 3.1
Výrobce: Motorola
Web: www.motorola.cz
Cena: od 10 500 Kč


 

Zajímavost



Silvestr na mobilních sítích

Jako každý rok mobilní operátoři nedočkavě vyhlíželi silvestrovský večer. Ne kvůli mejdanům, ale pro tučný balík peněz, který jim Silvestr vydělává. Hovorů na mobilních sítích proběhlo přes 53 milionů a SMS se taktéž nešetřilo - éterem jich proletělo okolo 35 milionů. Pozadu zůstávají MMS, ačkoli jejich obliba stále vzrůstá. Odesláno jich bylo skoro 300 tisíc.


 

JAVA


Guitar Legend


Jednou z nejjednodušších a zároveň nejgeniálnějších pecek pro konzole Xbox je arkádová simulace rockového kytaristy Guitar Hero. Guitar Legend je kvalitní rip-off pro mobilní telefony. Dokážete na kytaru zahrát hit kapely Nirvana a další známé rockové fláky? Tahle hra patří do kategorie "musím mít"!
+ geniální nápad, hratelnost
- ovládá se o poznání hůř než na konzolích

Ptáte se



Co znamená výraz rip-off?
Nejenom v herní terminologii se výraz rip-off používá pro nestydatou kopii. Autoři pozmění jméno hry, obmění grafiku, ale herní koncept zůstává bez změn.

 

 

Články odjinud