Promítej kdekoliv

Promítej kdekoliv
Sdílej
 
Firma 3M uvedla na trh zbrusu nový projektor MPro150, kterým nesporně ohromíš své kamarády.

Předně se ti vejde pohodlně do kapsy, protože není o moc větší než tvůj mobil. Na délku totiž měří jen 13 centimetrů, šířka a tloušťka jsou 6 a 2,4 centimetrů. Projektor tě nebude zatěžovat ani svou hmotností – 160 gramů jistě uneseš.

Jeho předností, kterou určitě oceníš, je integrovaná 1GB paměť a navíc 2GB Micro SD karta jako součást balení. Na ně si ze svého počítače nahraješ přes USB konektor vše, co máš v úmyslu předvést. Nemusíš tedy s sebou nosit svůj notebook a propojovací kabel, jako tomu je u starších projektorů.

Horká novinka v projekční technice od firmy 3M si poradí s drtivou většinou oblíbených formátů. U obrázků jsou to BMP a JPG, podporovány jsou samozřejmě též video soubory AMR, MPEG4 a H.264 i audio MP3 a AAC. Projektor si také rozumí s programy aplikace MS Office: Word, Excel a PowerPoint. A co víc, není nic snadnějšího propojit jej s iPhonem, iPodem, digitálním foťákem i videokamerou a herními konzolami, jako jsou kupříkladu PS3 a Nintendo Wii.

Kapesní projektor MPro150 je vybaven malým sklopným stojánkem. Můžeš jej tedy postavit kamkoliv, kde najdeš alespoň trochu rovnou plochu. Promítaný obraz může mít úhlopříčku až 50 palců, tedy 127 centimetrů. To rozhodně není málo.

Přístroj je vybaven dobíjecí lithium-ion polymerovou baterií, která vydrží dvouhodinový provoz na plný jas 15 lumenů. Součástí projektoru jsou ještě přehrávač MP3 a 3,5milimetrový audio konektor pro sluchátka. Můžeš tam ale připojit také vnější výkonné reproduktory, pokud ti nestačí dvojice stereo reproduktorů o výkonu 0,5 wattu integrovaných v projektoru.

Klíčová slova:
3m, projektor
 

Články odjinud