Jezdíte na lyžích nebo snowboardu? Máme pro vás SUPER TIP!

Jezdíte na lyžích nebo snowboardu? Máme pro vás SUPER TIP!
Sdílej
 
Aktuální sněhové podmínky přímo řvou, abyste vzali lyže nebo snowboard a vydováděli se na kterémkoliv kopci za domem nebo třeba dlouhém železném zábradlí. Pokud si věříte a někdo vás natočí, můžete se stát členem mezinárodního týmu.

 

Už i z rozhovorů v ABC víte, jak těžké je pro sportovce prosadit se a najít sponzory. Chce to hodně času, moc odježděných závodů a ze začátku dost peněz. Teď se ale otevřela mnohem jednodušší cesta.

 

Díky celoevropské akci Quiksilver Radar určené pro kluky a holky od 8 do 13 let na snowboardu a lyžích. Ti nejlepší se kromě jiného stanou na rok členy týmu, zúčastní se European Winter X-Games a v létě je čeká týden ve sportovním campu. Teď zbývá odpovědět na jedinou otázku. Jak na to?

 

Prvním a nejdůležitějším krokem je napsat něco o sobě, vyfotit se a pořídit videozáznam své jízdy na svahu, po zábradlí nebo třeba ve snowparku. Měli byste předvést úplně to nejlepší, co ve vás je. Tohle všechno pak musíte do 31. ledna 2010 odeslat přes webové stránky www.quiksilverlive.com.

 

Pak už vám zbývá jediná věc. Přát si, aby ukázky vaší jízdy a triků zaujaly porotu a vám přišel e-mail, ve kterém bude pozvánka na akci Happing Riding Days. Ta proběhne v pěti horských střediscích v únoru. Tady se předvedete před odborníky, video z téhle jízdy bude navíc hodnotit i veřejnost na internetu.

 

No a pokud uspějete, máte v kapse letenku na European Winter X-Games. V rámci divoké jam session se tu budete muset s ostatními kluky a holkami poprat o celkové vítězství a roční účast ve sportovním týmu.

 

Tak vezměte taťku, mamku, nebo nějakého kámoše s kamerou a vyražte si zajezdit, než ten sníh roztaje.

 


Autor je spolupracovník ABC.

Klíčová slova:
lyze, snowboard, Quiksilver Radar
 

Články odjinud