Akční hry pro chlapce: Jak vybrat nejlepší herní server?

Akční hry pro chlapce: Jak vybrat nejlepší herní server?
Sdílej
 
Hrajete rádi online hry? Nudí Vás přebírání těch zábavných od nudných vycpávek? Ať už máte svou oblíbenou kategorii nebo žánry online her rádi střídáte, výběru opravdu kvalitní hry je problémem většiny herních serverů. Jak ho vyřešit?

Odpověď je jednoduchá. Stačí najít správný herní server, který Vám poskytne dostatečný náhled do každé hry bez toho, abyste ji museli hrát. Vyzkoušejte třeba weby raketka.cz nebo jogo.cz, kde je pro Vás u každé hry připraven nejen výstižný popis onlinovky a jejího ovládání, ale také obrázek nebo krátké náhledové video. Ihned uvidíte, o čem online hra doopravdy je. Samozřejmostí je pak přehledné řazení do kategorií a hodnocení každé hry, jež Vám pomůže při výběru zábavy, ať už chcete potrápit svůj mozek nad logickými hříčkami, závodit v autech nebo se pustit do boje v těle akčního hrdiny. Podívejte se na superhry na zmíněných webech. Třeba Vás zaujme některá, jež Vám nyní přestavíme.

 

Epic War 5 •  Martin Bartoš

Epic War 5

Toto nejnovějším pokračováním hry Epic War si opravdu užijete naplno. Úkol je stejný, jako v předešlých verzích této strategie. Musíte vylepšovat svého hrdinu tak, aby v pekelných bojích, které Vás čekají, dokázal zvítězit. Hned na začátku si můžete volit svou postavu ze tří ras, z nichž každá se ubírá odlišnou cestou. Zda si vyberete magii, léčení nebo sílu je na Vás. Přesvědčte se sami o promyšlenosti této onlinovky a spusťte si Epic War 5 již nyní.

 

Youda farmer •  Martin Bartoš

Youda farmer

Jste-li fandové farmářských her, jistě Vás potěší svým originálním zpracováním hra Youda farmer. Díky úkolům, které Vám neustále otevírají nové úrovně, se hra nestane nudnou, jako většina farmářských her. Počítejte však s tím, že odpočinek u této hry rozhodně nenajdete. Nechte se provést povedenou grafikou a ukažte své opravdové farmářské schopnosti. Spusťte si Youda farmer.

 

Frog Dares •  Martin Bartoš


Frog Dares

Další hrou s velmi povedenou grafikou, je skákačka Frog Dares, kde se, jak název napovídá, stanete žábou. Jako žába však život nebudete mít jednoduchý. Na Vaší cestě za záchranou lesa totiž nebudou čekat pouze penízky a smaragdy, za které dostanete body. Mnohem důležitější bude sledovat Vaše nepřátele v podobě Vážek, komárů a další havěti. Frog Dares.

 

 

Bumblebee a Barricade se rvou a závodí. Tomu říkáme příběh hraček

Bumblebee a Barricade se rvou a závodí. Tomu říkáme příběh hraček

Ze hry Assassin’s Creed může být film

Ze hry Assassin’s Creed může být film


 

Články odjinud