Hry Splinter Cell a Need for Speed uvidíme v kinech

Hry Splinter Cell a Need for Speed uvidíme v kinech
Sdílej
 
Už tak dost dlouhý seznam herních hitů, které se dočkali více či méně úspěšné filmové adaptace, se rozšířil o špionažní Splinter Cell a akční Need for Speed.

 

Knížky spisovatele Toma Clancyho se hodně čtou a hlavně dobře prodávají. V minulosti podle nich vznikly úspěšné akční thrillery jako Hon na ponorku, Vysoká hra patriotů, Jasné nebezpečí a Nejhorší obavy. V televizi jsme je mohli vidět už stokrát. Brzy se ale můžeme dočkat úplné novinky.

Hollywoodská studia se totiž právě předhánějí v získání práv na úspěšnou sérii s názvem Tom Clancy’s Splinter Cell. Jde o sérii románů a hlavně her, které se hodně... inu hrají a dobře prodávají. 

Hlavním hrdinou je většinou schopný agent Sam Fisher. Ten pracuje pro fiktivní Americkou národní bezpečnostní agenturu a neustále doslova lítá kolem světa, aby odstranil nějakého nebezpečného diktátora nebo zabránil různým katastrofám.

Z případného filmu by mohl být docela akční špionážní thriller. I když ne tak akční jako by mohl být případný film podle herního hitu Need for Speed. V něm jde hlavně o rychlé a zběsilé automobilové honičky ve stylu známé filmové série Rychle a zběsile.

Need for Speed už má dokonce režiséra. Je jím Scott Waugh, který si zahrál v žánrových podívaných xXx a Torque: Ohnivá kola a nedávno natočil thriller Act of Valour se skutečnými vojáky NAVY Seal místo herců.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze hry Assassin’s Creed může být film

Ze hry Assassin’s Creed může být film

Nejmocnější hrdinové světa končí, přijdou noví Avengers

Nejmocnější hrdinové světa končí, přijdou noví Avengers

Tim Burton oživuje mrtvého psa

Tim Burton oživuje mrtvého psa

Klíčová slova:
film, need for speed, hra, splinter cell
 

Články odjinud