Týden ve světě komiksu 29. 7. – 2. 8. 2002

Sdílej
 
V článku se dozvíte o chystaném sborníku komiksů Thomase Otta a výstavě Subkultura, která probíhá v galerie No.D. Prohlédnout si můžete i neobvyklou propagaci Spider- mana v Šanghaji nebo obálku speciálního komiksového čísla časopisu Živel, které zanedlouho vyjde.

Foto
Propagace Spider-Mana po čínsku
Obří nafukovací figurína Spider-Mana šplhajícího hlavou dolů ze střechy jednoho ze šanghajských kin láká v těchto dnech diváky do hlediště na promítání nového stejnojmenného amerického filmu.

Ottův Exit na Motkomiksu
Na webových stránkách vydavatelství Mot ( www.motkomiks.cz ) je už možné nalézt podrobnější informace o připravovaném sborníku komiksů Exit Švýcara Thomase Otta.

Foto
Obálka komiksového živlu
Na internetových stránkách časopisu Živel ( www.zivel.cz) se již objevila obálka nejbližšího, srpnového čísla, které bude z velké části věnováno komiksu, jak jsme vás již informovali v minulých novinkách.
Více o komiksu ve starších číslech časopisu Živel čtěte zde .

Wladimir 518 organizující
"Simon Bisley českého graffiti", Wladimir 518 byl kurátorem a jedním z organizátorů graffiti jamu uspořádaného v rámci Mystic SK8 Cupu 2002 ( www.mysticsk8cup.cz) v Praze na Štvanici. Na jam naváže od 5. srpna výstava Sub Kultura ( www.subkultura.com) v prostorách galerie No.D, dokumentující umění a design vzešlé ze skateboardingu, graffiti a hip hopu. Ke zhlédnutí budou graffiti, ilustrace, grafiky, malby, koláže, fotografie a dokumenty od 30 umělců z Evropy a USA.

Foto
Zprávy připravuje server www.komiks.cz .

 

Články odjinud