Virtuální život na Damokles.cz

Sdílej
 
Internetové stránky Damokles.cz jsou novým komunitním projektem na českém internetu. Na těchto stránkách si můžete založit svou virtuální identitu, studovat, chodit do práce, věnovat se hazardním hrám, nebo chodit venčit psa či jezdit na kole.

Projekt Damokles.cz vznikl jako zábavní komunitní projekt českého internetu, jehož podstatou je možnost seznámení a komunikace mezi jednotlivými uživateli. Každý si zde může založit svou postavu, která má určité postavení mezi ostatními jako v reálném životě.

Foto
Začínáte bez majetku, znalostí, obydlí i životního partnera. Pokud chcete pracovat musíte se nejdřív vyučit jisté profesi, kterých je tu na výběr opravdu mnoho. Můžete se i stát zlodějem, to však musíte počítat i s tím, že vás nějaký bystrý detektiv odhalí a váš trestní rejstřík se začne zaplňovat. Poté co se vyučíte, vyberete si na trhu práce odpovídající místo, můžete se ale i dále vzdělávat a postupovat po kariérním žebříčku. Samozřejmě musíte i někde bydlet, na začátku vám asi bude stačit obyčejná ubytovna, postupně však můžete získat i luxusní bydlení. Nápadům se meze nekladou, a tak můžete i začít podnikat, oženit se nebo investovat na burze.

Foto
Svět Damokles.cz je vlastně obdobou České republiky, v současnosti je rozdělen do čtyř měst (Praha, Brno, Ostrava a Plzeň), s přibývajícími uživateli se budou objevovat i další.

Vzhled vaší postavu si můžete nastavit podle svého přání. Musíte ji však také živit, oblékat. Hodinu po hodině si nastavíte svůj denní režim, kde kromě práce a studia musí také zbýt čas na spánek, odpočinek či zábavní činnosti, jinak bude vaše postava nešťastná a nemocná, v extrémním případě může i zemřít.

 

Články odjinud