Karta předplatitele ABC

Sdílej
 
Předplaťte si ABC na půl roku nebo na celý rok a získáte Kartu předplatitele ABC. Po celou dobu předplatného s ní získáte výrazné slevy v rozmezí 5 - 20 % ve 2200 obchodech a podnicích ve 177 městech České republiky.

S ábíčkem ušetříte!
Karta předplatitele ABC

2200 obchodů a podniků
177 měst po celé republice
1 karta předplatitele ABC

Foto
Předplaťte si ABC na půl roku nebo na celý rok a získáte Kartu předplatitele ABC. Po celou dobu předplatného s ní získáte výrazné slevy v rozmezí 5 - 20 % ve 2200 obchodech a podnicích po celé České republice. Od nového roku s ní ušetříte vy i celá vaše rodina stovky korun při nákupu počítače, mobilního telefonu a sportovního oblečení, při obědě v restauraci, návštěvě koncertu či na prázdninovém zájezdu.

Co lze s kartou nakoupit se slevou?
Díky Kartě předplatitele ABC získáte se slevou například sportovní oblečení a výbavu do přírody ve firmě Hudy Sport nebo počítačové hry v JRC Gamecentrum. Kartu ale využije i vaše rodina při nákupu výpočetní techniky (AutoCont), optiky (Fokus Optik), šatů (OP Prostějov Profashion) a elektroniku, šperky, nábytek či kosmetiku. Slevy se týkají také restaurací a hotelů, kadeřnických salonů, taxislužby, kulturních akcí, koncertů i cestovních kanceláří.

Je karta určená pro nové i stávající předplatitele?
Ano. Noví předplatitelé získají kartu s předplatným ABC. Pokud už ABC předplacené máte, kartu automaticky získáte při prodloužení předplatného na půl roku nebo na rok.

Foto
Kde mohu kartu využít?
Ve sto sedmasedmdesáti městech v České republice. Na Slovensku Karta předplatitele neplatí, obdrží ji pouze čeští předplatitelé.

Je možné kartu někomu darovat?
Ano, a to s celým předplatným. Pokud budete chtít někomu darovat předplatné společně s kartou, kontaktujte Blanku Klinerovou na telefonním čísle 225097926 nebo na e-mailu klinerova@ringier.cz.

Jak si zařídit předplatné ABC s Kartou předplatitele ABC?
Vyplňte objednávkový kupón na této stránce a pošlete ho na níže uvedenou adresu poštou, nebo faxem. Nezapomeňte, že karta bude vystavena na jméno objednatele předplatného. Společně s prvním předplaceným číslem ABC pak získáte Kartu předplatitele a katalog všech míst, kde ji můžete využít. Pokud už časopis předplacený máte a předplatné na půl roku nebo na rok pouze prodlužujete, stačí jen zaplatit složenku, která vám automaticky přijde poštou, a karta předplatitele je vaše.

Foto
Mohou slev využít i rodiče a sourozenci předplatitele?
Ano. Při každém nákupu s nimi ale musí být držitel karty, na jehož jméno je předplatné objednané. Pokud si bude chtít váš tatínek koupit počítač a vaše maminka kosmetiku, vždy vás budou potřebovat na nákupu s sebou.
Kde najdu seznam obchodů, ve kterých získám na kartu slevu?
Odkaz na katalog míst, kde můžete uplatnit slevu, naleznete na internetové stránce www.carte.cz. Informace vám budou poskytnuty také na e-mailové adrese info@carte.cz nebo na telefonním čísle 221 772 566 ve všední dny od 8 do 18 hodin.

 

Články odjinud