Hračka: Mini Cooper Club Sport

Hračka: Mini Cooper Club Sport
Sdílej
 
Některá auta na vysílačku přejedou každou nerovnost, jiná dosahují neuvěřitelných rychlostí. Od tohohle Mini Cooperu zpočátku nechcete ani jedno z toho - bohatě vám stačí, jak skvěle vypadá. Teprve pak vás začne autíčko překvapovat.

NIKKO

NEČEKANÁ VÝKONNOST


Mini Cooper od firmy Nikko je postaven na stejném podvozku, na němž jezdí i některé závoďáky od stejné firmy. Tím spíš vás může překvapit, jaký má tenhle brouček neuvěřitelný odpich. Z nuly dosáhne maximální rychlosti čtyřiadvaceti kilometrů v hodině za pouhý okamžik. Sice nehrozí, že by vám Mini Cooper ujel, vysílačka má slušný dosah, ale než si osaháte ovládání (lze je přizpůsobit i pro leváky), jistě s ním otlučete pár stěn. Autíčko je odolné a neublíží mu to.

RYCHLÝ RYCHLE KONČÍ


V balení s Mini Cooperem dostanete jednak spoustu samolepek, kterými si autíčko vyzdobíte, jednak kompletní set přídavných koleček. Na autu jsou namontována ta s pneumatikami na asfalt, můžete je však jednoduše vyměnit za kolečka s pneumatikami do terénu. I díky tomu vás tenhle malý ďáblík hned tak neomrzí. Jen je škoda, že akumulátor toho na jedno nabití moc nevydrží. Za necelou hodinku nespoutané jízdy už ho budete muset nabíjet znovu.

****

 

Články odjinud