Model: Dračí vejce

Model: Dračí vejce
Sdílej
 
Stavebnice Megabloks přichází nyní v řadě Dragons s novinkou, která určitě stojí za povšimnutí. Jsou jí dračí vejce. Na našem trhu jsou zatím ve čtyřech provedeních - vejce zlaté, stříbrné, měděné a železné. A z každého se vám samozřejmě vylíhne i jinak barevný drak.

Global Express

Dračí vejce je zhruba šestnáct centimetrů vysoké a na povrchu má několik trhlin. V přední části skořápka chybí úplně a pod jemnou blánou jsou vidět linie dračí hlavy. Že nejde o vejce pštrosí, dokazuje i končetina, která se proklubala jednou trhlinou ven.

POSTAVTE DRAKA


Když vejce podélnou trhlinou otevřete, najdete uvnitř deset dílků dráčka.
Sestavení je velmi jednoduché - stačí končetiny, křídla, hlavu a ocas nasunout příslušných otvorů v těle. Dračí tělo má celou řadu kloubů, takže mu můžete plynule hýbat křídly nahoru i dolů, dopředu i dozadu, můžete mu otáčet hlavou, otvírat tlamu i pohybovat končetinami.

NEBEZPEČNÍ MAZLÍČCI


Ze všeho nejvíc musím vyzdvihnout vzhled draků. Zatímco draci ze starších stavebnic řady Dragons vypadají hodně pohádkově, draci z vajec vypadají nádherně živočišně, jako vystřižení z nějakého fantasy filmu. Na jednu stranu mají vzhled nebezpečných šelem, na stranu druhou jsou to nádherní mazlíčci, se kterými si budete hrát pořád dokola.
Balení Dračího vejce obsahuje také CD-ROM s několika bonusy pro vaše PC.

KRÁSNÁ HRAČKA


Dračí vejce je jedna z nejhezčích hraček, které se mi v poslední době dostaly do rukou, a navíc jeho prodejní cena je necelých 300 korun.
Proto nemohu jinak než vřele doporučit.

*****

 

Články odjinud