Shrek počtvrté, tentokrát ve 3D!

Shrek počtvrté, tentokrát ve 3D!
Sdílej
 
Sympaticky výstřední zlobr se vrací na plátna kin ve čtvrtém pokračování filmového dobrodružství. V neděli 16. května proběhla v USA slavnostní premiéra filmu Shrek: Zvonec a konec. Na co se můžeme těšit tentokrát?

Poslední pokračování filmové série představí Shreka trochu jinak, než jak ho známe. Zatímco v předchozích dílech si trochu nemotorný zlobr užíval legraci s akčním zachraňováním princezny Fiony nebo porážením zloduchů, v posledním filmu až příliš pokojně vychovává své malé zlobříky.

Jenže nuda nového života Shreka vůbec netěší, a proto vzpomíná na dny, kdy byl obávaným zlobrem. Z této situace se odvíjí další neobvyklá zápletka snímku, který prý definitivně zakončuje celou sérii. Kromě tradičně výborné animace a vtipných hlášek nabídne film i něco navíc. Tvůrci se ho totiž rozhodli vypustit do světa třetího rozměru!

Oficiální premiéra snímku v českých kinech je 15. července 2010, ale můžete ho zhlédnout už na 50. ročníku mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně, který proběhne začátkem června.

Klíčová slova:
shrek
 

Články odjinud