Pravidla soutěže časopisu ABC a společnosti Skinzone o kreativní návrh polepu na mobilní telefon

Pravidla soutěže časopisu ABC a společnosti Skinzone o kreativní návrh polepu na mobilní telefon
Sdílej
 
Soutěž časopisu ABC a společnosti Skinzone o kreativní návrh polepu na mobilní telefon, dále jen „soutěž“, probíhá v období od 3.3.2015 do 13.3.2015  na internetových stránkách www.abicko.cz a v tisku v časopisu ABC č. 5, které vyjde dne 3.3.2015. Soutěží se se zaslanými kreativními výtvory  v souladu s kategoriemi a pravidly soutěže. Soutěžit mohou osoby mladší 18ti let.

Organizátory soutěže jsou společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. se sídlem Komunardů 1584/42, 17000 Praha 7 a Skinzone s.r.o. se sídlem Hrdlořezská 211/12a, Praha 190 00 (dále jen „Organizátoři“) a provozovatelem soutěže je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. (dále jen „Provozovatel“).

Účastníkem soutěže se stává každý, kdo zašle v souladu s těmito pravidly fotografii obrázku, samotný obrázek nebo návrh, skládačku, fotku jakéhokoliv designu, motivu, který by mohl sloužit jako polep mobilního telefonu (dále jen „výtvor“).

Odesláním výtvoru poštou na adresu společnosti CZECH NEWS CENTER a.s., časopis ABC, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 s označenou obálkou heslem „SKINZONE“ nebo odeslání výtvoru emailem s předmětem „SKINZONE“ na email: mourrison@abicko.cz potvrzuje účastník soutěže souhlas s těmito pravidly. Výtvor musí být odeslán spolu s následujícími údaji o soutěžícím: jméno, příjmení, emailová adresa, poštovní adresa a dále typ mobilního telefonu, který soutěžící vlastní (z důvodu zaslání voucheru na polep). Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby mladšíí 18-ti let. Pro věk účastníka je rozhodující datum odeslání svého výtvoru do soutěže.

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Provozovatele a jejich rodinní příslušníci.

Každý účastník soutěže může do soutěže přihlásit jeden výtvor.

Soutěžní fotografie nebo výtvor musí odpovídat tématu soutěže kreativní návrh polepu na mobilní telefon.

Účastník soutěže zasláním výtvoru do soutěže potvrzuje, že

a) je autorem přihlášeného výtvoru, tedy disponuje veškerými právy k tomuto výtvoru

b) tento výtvor  je původní

d) užitím výtvoru Provozovatelem dle těchto pravidel nebudou nijak porušena ani ohrožena práva třetích osob a zavazuje se Provozovatele odškodnit z případných nároků těchto osob vznesených proti Provozovateli

e) výtvory budou po dobu do 13.3.2015 poskytnuty výhradně Provozovateli, a že výtvor dosud nebyl přihlášen do žádné jiné soutěže.

Přihlášením do soutěže dávají účastníci soutěže (v případě soutěžících mladších 15-ti let, dávají tento souhlas jejich zákonní zástupci) a) souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám Provozovatele, a to zejména ke zveřejnění jména, bydliště a výtvorů účastníků soutěže v tištěných a internetových mediích Provozovatele a pro zajištění účasti v soutěži i společnosti Skinzone s.r.o. (Organizátora) za účelem rozeslání výher v soutěži. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Neúplně označené výtvory a přihlášky nebudou do soutěže přijaty.

Účastník soutěže uděluje (v případě soutěžících mladších 15-ti let, udělují tuto licenci zákonní zástupci soutěžícího) přihlášením výtvoru do soutěže Provozovateli časově neomezenou bezúplatnou nevýhradní licenci k užití zaslaného výtvoru bez územního omezení, a to zejména, nikoliv však výhradně formou uveřejnění v tištěných, internetových a mobilních mediích Organizátorů, otištěním na tiskových a propagačních materiálech společnosti Organizátorů, eventuelně také užitím ve formě audiovizuálního díla a softwarových aplikací, ve formě polepů prodávaných Organizátory.

 

Provozovatel je oprávněn ze soutěže vyřadit výtvory, které

a) neodpovídají zadanému tématu soutěže

b) obsahují prvky násilí či jsou jinak v rozporu s platnými právními předpisy či  dobrými mravy

c) by mohly poškodit dobré jméno Provozovatele nebo dobré jméno tištěných a internetových médií vydávaných Provozovatelem

d) u které byl zjištěn podvod při hlasování či nedodržení jiných podmínek soutěže.

O tom, zda přihlášený výtvor vyhovuje podmínkám soutěže, rozhoduje Provozovatel.

 

Harmonogram, systém soutěže a přihlašování výtvorů

Soutěž probíhá ve dvou fázích – přihlašování, tj.  zasílají své výtvory poštou na výše uvedenou adresu Provozovatele soutěže nebo emailem na výše uvedený email Provozovatele soutěže, a to v časovém období dle níže uvedeného harmonogramu

-          výběr poroty

 

Soutěžící může do soutěže přihlásit celkem jeden výtvor.

 

 

Tři nejlepší soutěžící vyhrávají tyto ceny:

 

1.      Cena: Mobilní telefon LENOVO a 536 black

2.      Cena: sluchátka Genius Lychas

3.      Cena: sluchátka gogen maxi

 

Každý účastník, který zašle krativní výtvor dle výše uvedených pravidel této soutěže získává od spoluorganizátora soutěže společnosti Skinzone s.r.o., voucher opravňující koupi polepu na mobilní telefon na stránkách www.skinzone.cz, a to dle svého výběru. Hodnota voucheru je 199 Kč (poštovné za doručení polepu na mobilní telefon při využití voucheru hradí soutěžící, resp. rodiče soutěžícího).Doba platnosti voucheru je minimálně 1 rok ode dne 1.1.2015 do 31.12.2015.


Všechny kreativní výtvory budou předány spoluorganizátorovi Skinzone s.r.o., který je oprávněn je zveřejnit na svých internetových stránkách či v souvislosti se soutěží ve svých propagačních materiálech a tři nejlepší – oceněné výtvory -  je oprávněn zařadit i do svého portfolia, tj. použít na nabízené polepy mobilních telefonů.

 

Soutěžící se stává účastníkem soutěže zasláním výtvoru spolu s potřebnými údaji specifikovanými výše do společnosti CZECH NEWS CENTER a.s., resp. na její emailovou adresu. Účastník soutěže potvrzuje, že veškeré takto poskytnuté údaje jsou pravdivé. Provozovatel soutěže ustanoví odbornou porotu na výběr nejlepšího výtvoru, která se bude skládat z členů redakce, šéfredaktora ABC a jednatele společnosti Skinzone s.r.o., tedy spoluorganizátora soutěže.

Harmonogram soutěže

Přihlašování: od 3.3.2015 do 13.3.2015

Finále, resp. setkání odborné poroty: 15.3.2015

 

Výběr vítěze

Dne 15.3.2015 se sejde odborná porota složená z členů redakce, šéfredaktora, jednatele společnosti Skinzone s.r.o., kteří bodově ohodnotí kreativní výtvory, a to na základě svých osobních preferencí dle zajímavosti jednotlivých výtvorů. Nejvyšší počet bodů, které může porota dáti je 10 bodů, výherci soutěže se stávají 3 účastníci, jejichž výtvory získaly nejvyšší počet bodů. V případě rovnosti hlasů rozhodne dodatečné hlasování odborné poroty dle výše uvedených pravidel, a to tak aby mohli být určeni právě tři výherci soutěže.

Kontaktování výherců, převzetí výhry a honorářů, závěrečná ustanovení

Výherci soutěže budou informováni e-mailem marketingovým oddělením Provozovatele. Ke kontaktování budou použity údaje zadané účastníkem soutěže při přihlášení do soutěže.

Soutěžící jsou povinni Provozovateli poskytnout součinnost k tomu, aby mohli být informováni dle předchozí věty. Pokud se Provozovateli nepodaří výherce soutěže kontaktovat nejpozději do 20 dnů ode dne ukončení soutěže, propadá výhra ve prospěch spoluorganizátora společnosti Skinzone s.r.o.. Provozovatel učiní za dost povinnosti kontaktovat výherce, pokud ho ve shora uvedeném období alespoň 3 x kontaktuje na jím uvedené emailové adrese.

Jména výherců soutěže budou zveřejněna na internetových stránkách www.abicko.cz dne 14.4.2015 a nejlepší výtvory budou uveřejněny v tisku v časopisu ABC č. 8, který vyjde dne 14.4.2015.

Věcné výhry budou rozeslány výhercům spoluorganizátorem soutěže společností Skinzone s.r.o. nejpozději do 30.4.2015 a to na poštovní adresy uvedené v přihlašovacích údajích do soutěže, přičemž budou zasílány pouze na doručovací adresy na území České republiky. Věcné výhry budou zasílány prostřednictvím kurýra nebo pošty. Vouchery pro soutěžící, jenž splnili podmínky soutěže, budou rozesílány Provozovatelem soutěže nejpozději do 30.4.2015 na emailové adresy uvedené v přihlašovacích údajích do soutěže. Organizátoři soutěže neručí za ztrátu, nedoručení, prodlení nebo poškození výhry/voucheru zaslané prostřednictvím doručovací společnosti či jiným způsobem. V případě, že se nepodaří výherci výhru doručit na jím uvedenou poštovní adresu nebo jinak předat podle předem sjednaných pokynů, zaniká nárok na  získání této výhry.

Pro stanovení doby doručení přihlášky s výtvorem je rozhodující datum jejich doručení do sídla Provozovatele soutěže. Provozovatel neodpovídá za nedoručení přihlášky. Do soutěže budou zařazeny všechny přihlášky obsahující předepsané náležitosti (včtně výtvoru), které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Účastník soutěže bere na vědomí a souhlasí s tím, že nemá nárok na navrácení zaslaných výtvorů do soutěže či jakoukoliv náhradu za ně.

Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Provozovatel si vyhrazuje právo na změny v soutěži způsobené technickou závadou.

Provozovatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří poruší tato pravidla, a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.