Velká herní soutěž

Velká herní soutěž
Sdílej
 
Množství došlých odpovědí a úžasných her nás doslova šokovalo. Kdybychom si všechny ty hry měli v redakci zahrát, tak nejméně půl roku nestihneme připravovat ábíčko.

Ale i z pouhých pravidel a herního plánu bylo jasné, jak je která hra napínavá. Do hodnocení her jsme samozřejmě zařadili jen ty, jejichž autoři odpověděli správně na otázky z prvního kola. Tj., že mezi stolní hry nepatří vybíjená, petanque, na schovávanou a lakros a pouze pro dva hráče je určena hra dáma, šachy a vrhcáby.

Porota složená ze členů redakce brala v úvahu nejen vlastní zpracování hry, ale také srozumetelnost a rozsah návodu a možnost uveřejnit herní plán a pravidla hry v časopise.

A teď už to nejdůležitější, kdo vyhrál a může se těšit na ceny?

První místo a notebook Acer Aspire One získal Petr Müller z Roudnice nad Labem, druhé místo a RC model vrtulníku FLY-GENIUS vyhrává Petr Mezulián z Heřmanic, třetí cenu, kamion British Petroleum, vyhrává Honza Pavlíček z Nýřan, na čtvrtou cenu, cyklistické chrániče kolen a loktů, se může těšit Dominik Fryč z Dolních Stakor, pátou cenu, audio CD Harry Potter získává David Jelínek z Prahy 5 a konečně na CD Thriller se může těšit šestý Honza Orlich z České Třebové.

Hana Šímová z Kladna a Tomáš Roun z Pozdeně, kteří se se shodným počem bodů umístili na sedmém až osmém místě a Filip Vrba ze Žďáru nad Sázavou a Filip Janáske z Prahy 8, kteří se se shodným počtem bodů umístili na devátém až desátém místě.

 

Autor

-zde-