Anketa o NEJ titulní stranu roku 2009: Kdo z vás vyhrál?

Anketa o NEJ titulní stranu roku 2009: Kdo z vás vyhrál?
Sdílej
 
Na anketu vyhlášenou v čísle 1 přišlo neuvěřitelné množství odpovědí, je vidět, že vás časopis zajímá a stejně jako my si přejete, aby byl co nejhezčí.

 

Po sečtení úplně všech hlasů, které jste dali těm NEJLEPŠÍM titulním stranám zvítězila titulní strana ábička č. 21 (Simpsonovi), v těsném závěsu za ním se drželo abc č. 13 (Doba ledová 3) a třetí místo jste přisoudili abc č. 24 (Call Of Duty: Modern Warfare2).

 

Součet všech hlasů, které jste dali naopak těm NEJHORŠÍM titulkám, nám prozradil, že nejméně se vám líbila titulní strana abc č. 18, hned za ním bylo č. 22 a třetí anticenu získala titulka č. 3.

 

Všem, kteří nám do ankety přispěli svými hlasy, děkujeme a padesáti výhercům, jejichž jména následují gratulujeme.

 

Jsou to:

Martin Kovanda z Lenešic, Michael Petřík ze Starého Rokytníku, Alena Erlebachová z Velkých Hamrů, Vojtěch Drbohlav z Branžeže, Anna Milíková z Křížkového Újezdce, Vojta Moravčík z Velkých Bílovic, David Žichovský z Jeseníku, Daniel Drábek z Rosic u Chrasti, Eliška Špačková z Moravských Knínic, Lukáš Farý z Valašského Meziříčí, Štěpán Kopecký z Krnova, Filip Čáp ze Vsetína, Marek a Bára Spilkovi z Dobratic, Jíří Hoffmann z Police Nad Metují, Olga Provazníková z Vyškova, Jan Krejsa z Prostějova, Jiří Krbec z Prahy 2, Jiří Tichý z Rumburku, Josef Plasil z Hradce Králové, Jan Mikulec z Hodslavic, Klára Cidlinová z Jablonce nad Nisou, Jarmila Koběrská z Havířova, Martin Kostelník z Klášterce nad Ohří, Jakub Fořt z Dobřan, Lenka Kalousková z Týniště nad Orlicí, Lukáš Černý z Turnova, Tadeáš Fremund z Berouna, Lukáš Helekal z Horní Čermné, Martin Soucha z Hluboké nad Vltavou, Martin Konečný z Prahy 6, Martin Krejčí z Ostravy - Nové Bělé, Martin Ošmera z Pohořelic, Matěj Prášek, z Havlíčkova Brodu, Jan Schulz z Blanska, Milan Remsa z Bohdalova, Ondřej Záruba z Domků, Pavel Ulbrich z Háje ve Slezsku, Pavel Handlíř z Ivančic, Miroslav Jonáš z Hořic, Radka Sedláková z Nového Veselí, Tomáš Bárta z Brna, Tomáš Pejša ze Sázavy, Tomáš Brandtl z Trnové, Vít Staněk z Třeboně, Vlaďimír Janoušek z Příhraz, Pavel Vodák z Krupky, Martin Košťál z Rudy, Renata Mekhedová z Plzně, Martin Šimáček z Vyškova a Ivan Kratochvíl z Českých Budějovic.

 

Autor

ZDE