Výsledky Velké SCI-FI soutěže

Výsledky Velké SCI-FI soutěže
Sdílej
 
V počítačích se opravdu vyznáte, s odpovědí na naše otázky neměl nikdo problém. Velmi se povedly také modely hrůzostrašných oblud.

Všichni jste věděli, že 3D engine je základní část 3D programu, tedy c) zdrojový kód je soubor textových souborů, v nichž je zapsáno, co má program dělat, tedy b) a mezi programovací jazyky nepatří Simbyan, tedy a).

Výroba hrůzostrašných oblud do počítačové hry už tak snadná nebyla, ale mnozí z vás dokázali, že jim fantazie opravdu nechybí. Porota měla při hodnocení vašich příšerek opravdu těžkou práci a výsledky byly velmi těsné.

První místo a tím i koloběžku Intrea nakonec přisoudila Ireně Gromolcové z Kyjova, na druhém místě se umístil Michal Bindr z Proboštova, třetí cenu získává Jirka Fleišman z Ostravy, čtvrté místo obsadil Matyáš Lišaník ze Sloupu v Čechách, o páté až šesté místo se dělí Karel Fošumpaur z Brozan n. Ohří a Jáchym Bártík z Prahy, sedmé místo obsadil Lukáš Poláček z Prahy, osmé Georgios Somarakis z Dolných Kočkvců na Slovensku, deváté Jaroslav Košutka ze Strakonic a desáté Vojtěch Hrabě z Prahy.

Všem výhercům gratulujeme.

Autor

ZDE

Klíčová slova:
sci-fi, soutez, obluda