Velká vánoční soutěž 1. kolo

Velká vánoční soutěž 1. kolo
Sdílej
 
Vánoce se nezadržitelně blíží a určitě už přemýšlíte, čím uděláte vašim blízkým na Štědrý den radost. Připravili jsme pro vás soutěž, ve které při vymýšlení dárků nebudete omezeni penězi, a navíc si ověříte znalosti o zimních střediscích i místech exotických dovolených.

Představte si, že byste obdarovanému zakoupili v cestovní kanceláři zájezd na vybrané místo podle jeho zájmů. Cestovka vám bohužel připravila jen nudný dárkový poukaz, a tak jste se rozhodli vytvořit si originální poukaz sami.

V prvním kole soutěže máte za úkol vymyslet a zpracovat právě takový dárkový poukaz. Můžete použít jakoukoli výtvarnou techniku, fotografie nebo počítačovou grafiku. Nezapomeňte uvést pro koho poukaz je, kam se obdarovaný podívá, v jakém termínu a hlavně co všechno zájezd zahrnuje - třeba i nějaké netradiční aktivity. Poukaz ztvárněte maximálně na formát A4 - velikost velkého sešitu. Buďte co nejvíce nápadití, originální a dejte si na zpracování opravdu záležet!

Ceny

1.stavebnice programovatelných robotů RoboKit 2
2.koloběžka City
3.koloběžka Yedoo Ox
4.PC hry Princ z Persie a Anno 1404
5.–6. RC model auta Air Hogs – Laser Zero Gravity
7.–8. model UFO Air Hogs - Vectron Wave
9.–38. stavebnice LEGO
39.–43. stavebnice GECCO
44. stolní hra Osada
45. slovní hra Mistr Slova
46.–55. figurky Rytířů ze stavebnice GECCO

Jak soutěžit

Soutěž má dvě kola, poukazy zasílejte až společně s řešením druhého kola (vyjde v tištěném ABC č. 25–26)! Budou vyhodnoceny výtvory jen těch soutěžících, kteří se zúčastní obou dvou kol.

Klíčová slova:
soutez