Soutěž o balíček vitamínů Simpsonovi

Soutěž o balíček vitamínů Simpsonovi
Sdílej
 
Se Simpsonovými je vždy lépe, ať už sledujete jejich vtípky v televizi, nebo se díváte na jejich veselé tváře... třeba na vitamínech. Zúčastněte se souteže s časopisem ABC a vyhrajte jeden z pěti balíčků s vitamíny Simpsonovi v hodnotě 651 Kč. Zadání a pravidla soutěže najdete tady.

 

Pošlete správnou odpověď na soutěžní otázku: Kolik ovocných příchutí obsahuje The Simpsons Mutivitamin želé? Odpověď zašlete na adresu souteze@cncenter.cz. Do předmětu napište heslo „VITAMINY“.

Odpověď musí být odeslána spolu s následujícími údaji o soutěžícím: jméno, příjmení, emailová adresa, poštovní adresa. Jinak nebude zařazena do slosování. Kompletní pravidla najdete níže.

Výlety se Simpsonovými: Animovaná a šílená turistika

Výlety se Simpsonovými: Animovaná a šílená turistika

Tragédie Avengers: Infinity War postihla Simpsonovi

Tragédie Avengers: Infinity War postihla Simpsonovi

Simpsonovi ve vesmíru: Plakát odhalil tajný původ mimozemšťanů

Simpsonovi ve vesmíru: Plakát odhalil tajný původ mimozemšťanů

Pravidla soutěže časopisu ABC „Vyhraj balíček vitaminů The Simpsons“

Soutěž časopisu ABC „Vyhraj balíček vitamínů The Simpsons“ (dále jen „soutěž“) probíhá v období od 2. 3.2020 do 16. 3. 2021 v souladu s tématem a pravidly soutěže. Soutěžit mohou osoby mladší 18ti let.

Organizátorem soutěže je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 (dále jen „organizátor“).

Účastníkem soutěže se stává každý, kdo zašle v tomto období e-mailem správnou odpověď na soutěžní otázku: Kolik ovocných příchutí obsahuje The Simpsons Mutivitamin želé? Každý soutěžící může zaslat maximálně 1 odpověď. Odesláním emailu potvrzuje účastník soutěže souhlas s následujícími pravidly:

1. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice a Slovenské republice mladší 18-ti let.

2. Odpověď na soutěžní otázku bude zaslána e-mailem s předmětem „VITAMINY“ na email: souteze@cncenter.cz

3. Odpověď musí být odeslána spolu s následujícími údaji o soutěžícím: jméno, příjmení, emailová adresa, poštovní adresa.

4. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby mladší 18-ti let. Pro věk účastníka je rozhodující datum odeslání své odpovědi do soutěže.

5. Účastník soutěže bere na vědomí, že organizátor bude zpracovávat tyto osobní údaje účastníků soutěže: jméno, příjmení, adresa, email, čas doručení emailu, příp. údaje o výhře. Informace o zpracování osobních údajů je dostupná zde: https://www.cncenter.cz/informace-o-zpracovani-akce

Harmonogram a systém soutěže:

Soutěž probíhá ve dvou fázích

  • přihlašování, tj. zasílání odpovědí na soutěžní otázku na výše uvedený email Organizátora soutěže, a to v časovém období dle níže uvedeného harmonogramu
  • -losování

Odměny:

5 x balíček vitamínů, každý v hodnotě 651 Kč.

Balíček obsahuje: The Simpsons Multivitamin želé, The Simpsons Multivitamin + kolostrum (tablety), The Simpsons Multivitamin šumivé tablety a The Simpsons Omega 3.

Soutěžící se stává účastníkem soutěže zasláním odpovědi spolu s potřebnými údaji specifikovanými výše do společnosti CZECH NEWS CENTER a.s., resp. na její e-mailovou adresu. Účastník soutěže potvrzuje, že veškeré takto poskytnuté údaje jsou pravdivé.

Harmonogram soutěže

Přihlašování: od 2. 3. do 16. 3. 2021

Losování: 26. 3. 2021

Výběr vítěze: dne 26. 3. 2021 bude vylosován výherce.

Kontaktování výherce, převzetí výhry, závěrečná ustanovení

Jméno výherce bude nejpozději do 30. 3. 2021 vyvěšeno na webu www.abicko.cz v sekci Soutěže.

Věcné výhry budou rozeslány výhercům Organizátorem nejpozději do 30. 3. 2021, a to na poštovní adresy uvedené v přihlašovacích údajích do soutěže, přičemž budou zasílány pouze na doručovací adresy na území České republiky a Slovenska. Věcné výhry budou zasílány prostřednictvím pošty. Organizátor soutěže neručí za ztrátu, nedoručení, prodlení nebo poškození výhry zaslané prostřednictvím doručovací společnosti či jiným způsobem. V případě, že se nepodaří výherci výhru doručit na jím uvedenou poštovní adresu nebo jinak předat podle předem sjednaných pokynů, zaniká nárok na získání této výhry. Zásilky podruhé znovu nezasíláme.

Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Organizátor si vyhrazuje právo na změny v soutěži způsobené technickou závadou.

Organizátor si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří poruší pravidla soutěže, a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.