Velká kouzelnická soutěž - 3. kolo

Sdílej
 
Zatímco v minulých soutěžních kolech jste se učili čarovat, dnes přistoupíme k úkolu praktičtějšímu, o to však důležitějšímu. Nebojte se, i tentokrát to bude mít co do činění s kouzelníky. Vaším třetím a posledním úkolem je navrhnout erb všech mágů, kouzelníků a eskamotérů celého světa.

Třetí úkol

Foto
Vaším třetím úkolem je navrhnout erb všech mágů, kouzelníků a eskamotérů celého světa. Erb můžete nakreslit či namalovat, můžete jej vymodelovat z hlíny, moduritu, nebo odlít ze sádry. Výtvarná technika, kterou zvolíte, záleží pouze na vás. Návrh by měl však v každém případě vypadat jako skutečný erb. Může být prostý (pouhý štít) i zdobený (se štítonoši, korunou, stuhou s heslem atd.), musí však reprezentovat kouzelnické řemeslo.

Pozor! Tento úkol je poslední. Napište odpovědi na první dva úkoly z ABC č. 22 a 23 na papír, přiložte je k dopisu či balíčku s vaším návrhem a vše pošlete nejpozději do 10. 12. 2004 (rozhodující je datum na poštovním razítku) na adresu redakce: U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Obálku či balíček označte výrazným heslem "Kouzelnická soutěž". Připište svou adresu a věk.

Foto
Ceny
1. snowboardové vybavení (prkno, vázání, boty) v hodnotě 10 000 Kč
2. a 3. herní konzole GameBoy Advance SP
4. autodráha Super Racing GT Chase
5. auto na vysílačku Lego Racers - RC Race Buggy
6. stavebnice Lego Racers - Williams F 1
7. helikoptéra na vysílačku Air Hogs Sky Patrol
8. letadlo na vysílačku Air Hogs Sky Blazer
9. dětská laboratoř Tajemství planety Země
Foto
10. výuková stavebnice Svět dinosaurů
11. dětský teleskop Tele-Science
12. dráha Hot Wheels Super Loop
13. zvětšovací periskop 6 x 25 mm
14. až 16. videokazety s trilogií Dinotopie
17. až 20. herní konzole Pokémon Mini