Mourrisonova velká soutěž 2 - Výlet na safari

Sdílej
 
Na dnešní den se Mourrison moc těšil – ještě s několika dalšími turisty pojede terénním autem na skutečné safari. Vstával ještě za tmy, aby za svítání, kdy zvířata vycházejí na pastvu, už byli na místě. Auto s nimi vyjelo na vršíček právě v okamžiku, kdy na východě vycházelo slunce.

Na dnešní den se Mourrison moc těšil – ještě s několika dalšími turisty pojede terénním autem na skutečné safari. Vstával ještě za tmy, aby za svítání, kdy zvířata vycházejí na pastvu, už byli na místě. Auto s nimi vyjelo na vršíček právě v okamžiku, kdy na východě vycházelo slunce. A Mourrisonovi se naskytl pohled, na jaký už v životě nezapomene – kam oko dohlédlo, od obzoru k obzoru se popásala nejrůznější zvířata, která znal dosud jen ze zoologické zahrady. Točil se kolem dokola, aby mu nic neuteklo, až se mu z toho zamotala hlava a přestal rozlišovat, kde je vpředu a kde vzadu, kde vpravo a kde vlevo...

Úkol:
Sestavte panoramatický výhled, jaký se Mourrisonovi naskytl z auta dříve, než se mu zamotala hlava. Která zvířata v savaně viděl?

Odpověď nám zatím neposílejte, ale řešení si uschovejte. V příštím, posledním kole se dozvíte závěrečný úkol a všechna řešení nám pošlete najednou.

Foto
Co můžete vyhrát:
Foto

1. cena: horské kolo

2. cena: spacák

3. – 5. cena: velký turistický batoh

6. – 8. cena: malý batůžek na výlety

9. – 13. cena: velká ledvinka Fanny bag

14. – 24. cena: malá ledvinka Waist bag

25. – 30. cena: závěsná taštička na doklady